YAŞAM

Mardin’de Yaratıcı Fikirler Ajansı

Bir grup kafadar Genç bir araya gelerek Yaratıcı Fikirler Ajansı PK Ajansını açtı.

 Mardin’de Yaratıcı Fikirler Ajansı
27-04-2021 09:03
27-04-2021 22:24
MARDİN

2016 yılında ‘’Ben Tsubasayım’’ filmini çekmek için ilk defa bir araya gelen ekip birlikte yakaladıkları enerji ve motivasyonu  daha ileriye taşımak için ajans kurdular.

 Ajansın kurucularından Görüntü Yönetmeni Kamuran Demir, Mardin’de gözlemledikleri bir eksikliği doldurmak ve tarihi şehrin tanıtımına katkı sağlamayı hedeflediklerini söyledi. Tanıtıma farklı bir açıdan baktıklarını ifade eden Demir, ‘’ Şehrimize ilişkin klişe videoları aşan; yaratıcı ve inovatif fikirlerle dolu bir medya yaratma görevini üstlenmek için ajans açtık. Doğal bir plato olan şehrimizdeki medya işleri  çok yetersiz ve genelde yapılan işler İstanbul merkezli yapılıyor. İyi bir iş için İstanbul ya da başka şehirlere gitmeye gerek kalmayacağını göstermek, şehrimize ve şehirde yaşayan hemşerilerimize hizmet etmek bizleri mutlu edecektir” dedi.

 Profesyonel fotoğraf çekimi, video çekimi, tanıtım filmleri, drone çekimleri, sosyal medya içerikleri  alanlarında iddialı olduklarını ifade eden ajans kurucuları, tanışma kahvesini içmeye herkesi beklediklerini belirttiler.

 

 


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR