GÜNDEM

Mardinli Sanayicilerin Dubai Çıkarması

Mardin Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İşadamları Ortadoğu ve Afrika´nın en önemli Fuarına katılacak

Mardinli Sanayicilerin Dubai Çıkarması
16-02-2017 16:02

Mardin Organize Sanayi Bölgesi Sanayicileri, Birleşik Arap Emirlikleri´nin Dubai kentinde düzenlenecek olan ?GULFOOD 2017 Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarı´na, 52 girişimci üyesiyle birlikte katılacak. Marsiad başkanı ve OSB Başkan Vekili Nasır Duyan, Dubai´de fuar süresince uluslararası ticari işbirlikleri sağlamak amacıyla çeşitli inceleme ve temaslarda bulunacaklarını söyledi.
Dubai GULFOOD 2017 Fuarına, UR-GE Projesi kamasında 20 kişi OSB bünyesinden ise 32 kişilik sanayici ile katılacaklarını ifade eden Duyan ? Küresel gıda endüstrisinin yeryüzündeki en önemli buluşma noktalarından biri olan GULFOOD fuarının uluslararası iş bağlantıları kurmak isteyen sanayiciler için son derece verimli bir iş gezisi olacağına inanıyorum. Dubai´deki fuar Ortadoğu ve Afrika ülkelerinin en önemli fuarıdır. Katılmak isteyen sanayici ve işadamlarımız OSB yönetimine müracaat etmelerini bekliyoruz. Globalleşen dünyada ticari ilişki ve bağlantıların bu tür fuarlarla mümkün olabileceğine tanık oluyoruz? dedi.
Karaboğa Şirketler Grubu CEO´su Şükrü Karaboğa ise, Dubai ?GULFOOD 2017 Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarı?na katılan sanayicilerin Ortadoğu pazarına daha rahat girme ve mallarını pazarlama şansını yakalayacaklarını söyledi.
Birleşik Arap Emirlikleri´ nin Dubai kentinde düzenlenecek olan Dubai 2017 Gıda Fuarı´ na yönelik olarak 26 Şubat - 2 Mart tarihleri arasında düzenlenecek "Fuar Ziyareti ve İş Gezisi " organizasyonun katılmak isteyen işadamları ve sanayicilerin OSB yönetimine müracaat etmeleri sitendi.



Editor : HaberPanelim.com
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR