SPOR

Mardinli Tenisçiler Ağrı’da Şampiyon oldu

Mardinli Tenisçiler katıldıkları Ağrı Dağı Tenis Turnuvası’ndan Şampiyonluk kupası ile döndü

Mardinli Tenisçiler Ağrı’da Şampiyon oldu
26-09-2021 22:31
26-09-2021 22:34
MARDİN

Ağrı Dağı’nın tanıtılması ve tenis sporunun yaygınlaştırılması amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın katkılarıyla, Türkiye Tenis Federasyonu koordinasyonunda Ağrı Valiliği, Ağrı Belediyesi, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi ve SERKA’nın katkılarıyla düzenlenen Ağrı Dağı Tenis Turnuvası 23-26 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Mardin ilini temsilen turnuvaya katılan Artuklu Tenis Spor Kulübü  ve Midyat Belediyesi Spor Kulübü turnuvadan şampiyonlukla döndü. Büyükler hafta sonu tenis turnuvasında Artuklu Tenis Spor Kulübü oyuncuları Ferhat Örnek ve Ümran Öncü, Midyat Belediyesi Spor Kulübü oyuncularından Muhammed Eren Atalay kendi kategorilerinde şampiyon olarak Mardin’e kupa ile döndüler.

Mardin Tenis İl Temsilcisi Kamuran Yılmaz turnuvada elde edilen başarının Mardin ili adına gurur verici olduğunu dile getirerek bu vesile ile turnuvanın düzenlenmesinde katkıda bulunan ve emeği geçen tüm birey, kurum ve kuruluşlara teşekkür etti. Tenisin pandemi döneminde temas ve bulaşma riski göz önünde bulundurulduğunda en az risk taşıyan spor olduğunu dile getiren Yılmaz, bölgenin tanıtımına, bölgedeki halkın bilhassa gençlerin tenis sporu ile buluşturulmasına katkı sağlaması açısından tenis sporunun yaygınlaştırılmasına yönelik bu tür faaliyetlerin tüm Doğu ve Güneydoğu Anadolu şehirlerinde düzenlenmesini umut ettiklerini söyledi

 

 


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR