GÜNDEM

Mardinliler darbe girişimin yıl dönümünde meydanlara indi

15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde Mardinliler yeniden meydanlara indiler.

Mardinliler darbe girişimin yıl dönümünde meydanlara indi
16-07-2017 18:01

FETÖ´nün geçen yıl 15 Temmuz´da gerçekleştirdiği darbe girişiminin yıl dönümünde Mardinliler, yeniden meydanlara indi.

Mardin Valiliğinin çağrısı üzerine Artuklu ilçesindeki Mustafa Yaman Caddesi´nde toplanan vatandaşlar, FETÖ´nün darbe girişimine tepki gösterirken, darbe girişimin akameti uğratılmasını da kutladı.

15 Temmuz´un alışılmış bir darbe girişiminden öte doğrudan kanlı bir işgal girişimi olduğuna dikkat çeken Mardinliler, bir daha böyle bir girişimin yaşanmaması temennisinde bulundular.

Memur-Sen üyeleri ise 249 şehidin isimlerinin ve fotoğrafının bulunduğu önlükler giyerek alana girdi. Memur-Sen üyeleri, alanda 249 şehidin ismini okudu.

FETÖ´nin kanlı darbe girişimini lanetlemek ve milletin zaferini kutlamak için alana geldiğini ve sabah namazına kadar alanı terk etmeyeceğini söyleyen Ali Sakız, darbenin ardından kaleme aldığı şiiri okudu.

FETÖ´nün darbe girişimini kınayan Fahrettin Çelik ise şunları söyledi: ?O utanç gecesi aynı zamanda bir gurur gecesiydi. Darbe girişimi olduğunu anladığım andan itibaren tüm Türkiye´de olduğu gibi Mardinliler olarak da sokağa çıktık. Bu darbe girişimini lanetliyoruz.?



Editor : HaberPanelim.com
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR