SPOR

Mardinspor Ayvalıkgücü'nü Son Dakikada Devirdi

Mardin 1969spor TFF 3. Lig 1. grubun 24. haftasında Ayvalıkgücünü konuk etti. Son dakikada attığı 2.golüile konuk takımı puansız gönderdi.

Mardinspor Ayvalıkgücü'nü Son Dakikada Devirdi
18-03-2024 11:08
18-03-2024 11:21
MARDİN
Mardinspor maça;  Amaç Ulaş Bayram, Berkay Sizer, Gencay Erten, Muhammed Beşir, Serkan Köse, Ali Kemal Özkan, İslam Çerioğlu, Ali Eren Karadağ, Mustafa Emirhan Özyaşar, Ahmet Can Özdemir ve Anıl Çıracı ilk 11'i ile maça başladı.
Konuk ekip Ayvalıkgücü ise;
Taner Tamince, Samet Önger, Oğuz Aksoy, Polat Güren, Yunus Emre Aydemir, Tugay Yıldırım, İlker Cihan, Fatih Mert Çırtlık, Hamit Kurt, Davut Babur ve Ali habeşoğlu ilk 11'i ile maça başladı.
 Maça hızlı başlayan taraf Mardinspor oldu. Ali Kemal Özkan'ın korner atışında Serkan Köse topa yükseldi ve kafayla topu rakip ağlarla buluşturdu 1-0.
 Ataklarını sıklaştıran  Mardinspor 30. dakikada Muhammed Beşir ile geldi. Çalımlarla rakip ceza sahasına giren Muhammed Beşir yerden sert ve düzgün bir şut çekti rakip kaleci bu şutu kurtararak kornere gönderdi.
 Maçta dakikalar 52'yi gösterirken bu sefer sahneye Ali Kemal Özkan çıktı. Ali Kemal'in serbest vuruştan sert ve düzgün şutunu rakip kaleci güçlükle kornere çeldi.
 Maçta dakikalar 61'i gösterirken Ayvalıkgücü kontratağa açıktı. Rakip takımın tehlikeli atağını kaleci Amaç Ulaş Bayram sonlandırdı.
 Maçta dakikalar 75'i gösterirken Ayvalıkgücü ataklarını sıklaştırdı. Bu dakikada Ayvalıkgücü takımı topu ağlarla buluşturmayı başardı ama yan hakem ofsayt bayrağını kaldırdı.
 Normal süresi Mardinspor'un 1-0 üstünlüğü ile biten maçın sonuna 4. hakem tarafından 6 dakika eklendi.
 Maçın 90+3. dakikasında Mardinspor'un ceza sahasında Alin Eren Karadağ topa müdahale etmek isterken rakip santraforun yerde kalmasına sebep oldu.
Maçın hakemi bu pozisyonda penaltı noktasını gösterdi.
 Topun başına oyuna sonradan giren Ayvalıkgücü sporcusu Akın Arıcan topu ağlarla buluşturdu ve maça beraberliği getiren golü kaydetti.
 Bu golden yalnızca bir dakika sonra Mardinspor'un korner atışında yine oyuna sonradan giren Volkan Geyik kafa vuruşuyla Mardinspor'a galibiyeti getiren golü kaydetti.

Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR