SPOR

Mardinspor’da “ Hedeften Sapma Yok”

Mardin1969 Spor Kulüp Başkan Rıdvan Aşar, ”En büyük güvence ve destekçimiz 12.ci oyuncu gördüğümüz taraftarımızdır”

Mardinspor’da “ Hedeften Sapma Yok”
07-09-2023 08:36
07-09-2023 08:46
MARDİN

Mardinspor 1969 Spor  Kulüp Başkanı Rıdvan Aşar Basın Mensupları ile bir araya geldi, hedef ve beklentilerini dile getirdi. Mardinsporun ilçe takımlarıyla kaynaşmaya hazır olduğunu, ilçe takımlarından da manevi destek beklediklerini söyledi.

Transfer ve kamp dönemini en iyi şekilde değerlendirdiklerini ifade eden Başkan Aşar, takımda eksiklik ve aksaklıkların olmadığını, Karabük karşılaşmasında 3 puan alarak iyi bir başlangıç yapacaklarını belirtti.

Kadrolarını kendi bütçelerine uygun olarak oluşturduklarının altını çizen Başkan Aşar, taraftarı takımın 12.ci gücü olarak gördüklerini, taraftarın tribünlerdeki yerlerini alarak takımlarına destek vermelerini istedi.

   İlçe Takımlarıyla Dayanışma kaçınılmaz

Mardin 1969 Sporun, hiçbir ilçenin takımına rakip olmadığı, bilhassa destekçisi olacağını kaydeden Aşar “Mardin şehirdeki diğer takımlara öncülük etmeye hazırdır. İlçe takımlarını kucaklamaya, imkanlarımız ölçüsünde destek olamaya  hazırız. İlçe takımları ile aramızdaki eski hikayeleri kapatıp yeni bir güç birliği ve dayanışma hikayesi yazamaya kararlıyız. Biz rol model olmaya adayız. İlçe takımlarında oynayan gençlerimizin hayallerini gerçekleştirecekleri yer Mardinspordur. Şehir takımları güç birliği yaparsa, hem futbol gelişir, hem de her takım kendi kategorisinde başarılı olur.” Dedi.

 Tesisleşmeye İhtiyacımız var

Mardin ve ilçelerinin tesis fakiri olduğuna dikkat çeken Başkan Aşar, Mardin Valisi Tuncay Akkoyun’un tesisleşme konusunda hassasiyet gösterdiğini, Mardin Milletvekilleri Faruk Kılıç ve Muhammed Adak’ın da Mardinsporun başarısı için uğraş verdiklerini kaydetti Aşar “Mardin ve ilçeleri tesisleşme konusunda unutuldu, geride kaldı. Samsun, Ordu, Rize, Gümüşhane illerindeki stat ve tesisleri görünce, Mardin’in tesisleşmede çok geride kaldığının farkına varıyoruz. 6 yıldır Şehir stadının kapalı tribünleri onarımdan geçirilemiyor. Kızıltepe ilçe stadı tamamlanamıyor. Komşu illerimizdeki tesisleşme Mardin’de neden yok? Tesisleşme sorunu çözülürse Kızıltepe’den çıkacak futbolcular bölge takımlarını ayakta tutabilecek kapasitededir” dedi

    Mardin Lobisinin gücünü değerlendirelim

Mardin’in Mecliste ve Türkiye genelinde güçlü bir lobisi olduğunu hatırlatana Başkan Aşar “Mardin tarihinin en güçlü lobisine sahip. Genel Kurmay Başkanı Mardinli, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mardinli, Maliye Bakanının bir tarafı Mardinli, Sağlık Bakanı Mardinli, Mardin’in iki milletvekilinin yanı sıra İstanbul’da, 3, İzmir’de 1 Milletvekili Mardinli, Valimiz Tuncay Akkoyun bürokraside deneyimli ve güçlü,  Bu değerlerimizi harekete geçirebilirsek, Mardin hem spor hem de diğer alanlarda hak ettiği gelişmeyi yakalayacaktır. “ şeklinde sözlerini sürdürdü.

        Mardinspor Herkesin takımıdır

Mardinspor takımının hiç kimsenin  tekelinde olmadığını vurgulayan Başkan Aşar “ Mardinspor bir şemsiyedir. Sporu, futbolu seven herkesin bu şemsiyenin altına girmesini bekliyoruz. Biz bugün varız yarın başka bir ekip gelir takımı alır. Yönetimler geçici, Mardinspor kalıcıdır.” Dedi

       Destek Bekliyoruz

Mardin ve ilçe belediyelerinin, iş insanlarının maddi desteklerine ihtiyaçlarının bulunduğunu  aktaran Aşar “ Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin desteğini bekliyoruz. Varlıklı, ekonomik gücü yüksek iş insanlarımız var, onların desteğini bekliyoruz. Taraftarımızla, iş insanlarımızla kenetlenirsek Mardinsporu daha üst liglerde görebiliriz. En büyük gücümüz taraftarımızdır. Karşılaşmalarda bizi yalnız bırakmasınlar” diye konuştu.

Toplantının ardından basın mensuplarına Mardinspor forması hediye edildi.

 

 

 


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR