SPOR

MARDİNSPOR YASTA

Mardinspor’da uzun yıllar top koşturan, ardından teknik kadroda yer alan Şekip Elik hayata veda etti.

MARDİNSPOR YASTA
03-03-2023 07:53
03-03-2023 07:59
MARDİN

Mardinspor’da uzun yıllar futbol oynayan  ardından da teknik  direktörlük yapan ve Mardinsporun gelişmesi, şehirde futbolcu yetiştirilmesi için büyük  emek harcayan, Ömeriyan aşireti  mensuplarından  Selanik Ağa’nın torunu, Şekip Elik yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü. Şekip Elşk'in İzmir’de kanser tedavisi gördüğü hastanede vefat etmesi spor camiasını yasa boğdu.

 Gecenin saatlerinde  doğup büyüdüğü  köye getirilen Elik’in cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenazeye  Mardin eski Milletvekili ve Mardinspor eski başkanı Süleyman Bölünmez, Eski Belediye Başkanı Metin Pamukçu,İş  kanaat önderi Süleyman Çelik.Mardin Ticaret Sanayi  Odası Başkanı Hatip Çelik, Mardinspr      Teknik Direktörü Cevdet Uzunköprü  ,Mardin Amatör Kulüpleri  Federasyon Başkanı Doğan Ağılday çok sayıda sporsever ve bölgenin aşiret ve kanaat önderleri katıldı.

      Mardin Söz ekibi olarak, futbolcu ve teknik adam olarak, Mardinspor’a hizmet veren Şekip Elik’e rahmet, geride kalan Elik ailesine ve sporseverlere başsağlığı diliyoruz.


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR