SPOR

Marka Yapı Forma Sponsoru Oldu

Mardin 1969 Spor ile Marka Yapı arasında 'Takım Forması Kol Sponsorluğu' anlaşması yapıldı

Marka Yapı Forma Sponsoru Oldu
16-08-2023 15:19
16-08-2023 15:22
MARDİN
Kırmızı lacivertli kulüp ile Marka Yapı arasında ‘Takım Forması Kol Sponsorluğu” anlaşması yapıldı.  Kulüpten yapılan açıklamada "TFF Spor TOTO 3. Lig 2023-2024 sezonunda oynayacağımız maçlarda Marka Yapı’nın logosu formamızın kol kısmında yer alacak." denildi.
“Marka Yapı ailesinin logosunu gururla formamızda taşıyacağız”
Mardin 1969 Spor Kulüp Başkan Yardımcısı Rıdvan Aktürk, "Takım Forması Kol Sponsorumuz Marka Yapı yetkilileri Mehdi Kılıçaslan ve Şeyhmus Aşar’a teşekkür etti. Aktürk, “Kulübümüz ile Marka Yapı arasında “Takım Forması Kol Sponsorluğu” anlaşmasıyla finansal anlamda gücümüze güç katarak hedeflediğimiz başarılara emin adımlarla ilerleyeceğiz. Bize destek veren ailemizin bir parçası olan kıymetli Marka Yapı ailesinin logosunu gururla formamızın kolunda taşımaktan  dolayı büyük  mutluluk duyacağız” dedi.
Marka Yapı ile bir sponsorluk anlaşmasının da ötesinde bir birliktelik sağladıklarını vurgulayan Aktürk,  “Bize sundukları destek ve güven için Marka Yapı yetkilileri Mehdi Kılıçaslan ve Şeyhmus Aşar’a minnettarız. Marka Yapı, ligde vereceğimiz mücadelede bizleri daha da güçlü kılacaktır. Marka Yapı, sadece bir sponsorluk anlaşması değil bu forma altında kazanacağımız  zaferlerin bir parçası olacak. Marka Yapı, sayesinde sahada en iyisini vermek için daha fazla motive olacağız. Takım olarak elde ettiğimiz her başarıda Marka Yapı’nın  katkısını hissedeceğiz” açıklamasını yaptı.

Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR