SPOR

Masa Tenisinde Mardin Rüzgarı

Merit Grup Real Mardin Avrupa Kupalarına katılmayı garantiledi.

Masa Tenisinde Mardin Rüzgarı
20-04-2023 09:09
20-04-2023 09:12
MARDİN

             15-16 Nisan 2023 Tarihlerinde Ankara’da yapılan Süper Lig Play-off 1. Etap Yarışmalarında Merit Grup Real Mardin Kulübü 3 Galibiyet 1 Mağlubiyet ile Süper Ligde 3. Sırada yer alarak Avrupa Kupalarına katılmayı garantiledi.

27-28 Mayıs 2023 te Play-off un son etabı İstanbul'da yapılacak ve sezon sona erecek

       Merit Grup Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda Kulüp Başkanı Zafer Karataş “Play-off 1. Etap Maçlarında 3 galibiyet alarak zirvede yer alıyoruz, Teknik ekibimizi ve Sporcularımızı bu büyük başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Sezon başında hedefimiz olan kupaya çok yaklaştık. İlk defa bir  Doğu ve Güneydoğu Takımı Süper Ligde Kürsüye çıktı ve Mardin'imizi böyle üst düzeyde temsil etti. Büyük Takımları geride bırakmanın gururunu yaşıyoruz. Bizlere gururu yaşatan Antrenörümüz İzzettin Atasever, Sporcularımız Simge Devrim İnal, Alexandra Chırıacova ve Büşra Demir ile gurur duyuyoruz. İnşallah gelecek yıllarda hem şampiyon olacağız. Avrupa'da da aynı başarıyı yakalamak istiyoruz, Hedefimiz Bu sene Avrupa kupalarına katılıp , Avrupa kupası grup maçlarını Mardin’imizde oynanmasını sağlamak istiyoruz, Mardin inimiz için tanıtımını en üst düzeyde yapmak istiyoruz, bununla ilgili girişimlerimiz var inşallah bunu gerçekleştirebileceğiz, Mardin Valimiz Sayın Mahmut Demirtaş'a Gençlik ve Spor il Müdürümüz Sayın Beytullah Birlik'e destekleri için teşekkür ediyorum, dedi.

Merit Grup Real Mardin Antrenörü İzzettin Atasever; “Play-off maçlarına çok iyi hazırlandıklarını ve bunun karşılığı güzel sonuçlarla aldık ve hedefimize adım adım yaklaştık, Kaptanımız Eski Milli Sporcumuz  Simge Devrim İnal, Moldova Milli Takım sporcumuz Alexandra Chırıacova, Milli Sporcumuz Büşra Demir e gösterdikleri üstün performanstan dolayı kutluyorum. İnanılmaz bir başarı hikayesi yazıyoruz, Süper lig play-off larda Doğu ve Güneydoğunun tek  temsilcisi olarak en güzel ve başarılı bir şekilde temsil etmenin gururunu yaşıyoruz, İlk defa Süper ligde Kupa alacak olmanın sevincini yaşıyoruz. Merit Grup Yönetim kurulu Başkanı ve Kulüp Başkanım Sn. Zafer Karataş a Mardin Masa Tenisi ailesi olarak minnettarız, Sn. Başkanımıza Camia olarak teşekkür ediyoruz.

Gerek Çalışma ortamınızı Gerek Malzeme desteği olarak her zaman yanımızda olan İl Müdürümüz Sayın Beytullah Birlik'e ve Ekibi Spor Hizmetleri Müdürümüz Mustafa Dursun, Şube Müdürlerimiz Serhat Çakı, Metin Saidoğlu, İlçe Müdürümüz Fahri Yalçın a destekleri için teşekkür ediyoruz. Mardin Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Necmettin Nas'a verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz,” dedi.

 

 

 

 


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR