EĞİTİM

MAÜ Turizm Fakültesi Öğrencileri Avrupa’da Staj Yapabilecek

Mardin Artuklu Üniversitesi Turizm Fakültesi, Ulusal Ajans tarafından kabul edilen E-(GA)stronomi Erasmus+ Staj Konsorsiyumu akreditasyon projesine katılmaya hak kazandı.

MAÜ Turizm Fakültesi Öğrencileri Avrupa’da Staj Yapabilecek
15-04-2022 13:02
15-04-2022 13:04
MARDİN

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Turizm Fakültesi yürütücülüğünde hazırlanan E-(GA)stronomi Erasmus+ Staj Konsorsiyumu akreditasyon teklifinin Ulusal Ajans tarafından yapılan değerlendirme sonucu akreditasyon almaya hak kazandığını ifade eden MAÜ Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serhat Harman,

“Projenin Konsorsiyum Koordinatörü İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, Konsorsiyum Ortakları Mardin Artuklu Üniversitesi Turizm Fakültesi, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Turizm Fakültesi ve İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü işbirliğinde bir ortaklık belirlendi.

Proje kapsamında ülkemizin turizm potansiyeli yüksek bölgeleri arasından tercih yapılarak 26 kurum arasından seçim yapıldı. Akreditasyonun geçerliliği  6 yıl olarak  belirlendi.” dedi.

Mardin Artuklu Üniversitesi Turizm Fakültesi öğrencilerinin bu proje kapsamında Erasmus Programı ile Avrupa ve Avrupa dışı ülkelerde alanına uygun işletmelerde staj yapma imkânına sahip olacağını belirten Harman, projede görev alacak akademik ve teknik personellerin Personel Ders Verme ve Personel Eğitim Alma Hareketliliği kapsamında faaliyette bulunabileceklerini ve bütçenin proje kapsamında karşılanacağını söyledi.

 


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR