SPOR

Mazıdağı Fosfatspor, Nusaybinspor'u yendi

21 Kasım Şehir Stadı Play Of Yükselme Maçında Mazıdağı Fosfatspor'u, Hasan Beyazıt'ın golü ile Nusaybinspor'u devirdi.

Mazıdağı Fosfatspor, Nusaybinspor'u yendi
18-04-2022 11:20
18-04-2022 11:30
MARDİN

 

Mazıdağı Fosfatspor; Mahmut Nergiz, Mehmet Enin Aba, Hasan Bayazit,Mucahit Tufan,Bedran Demir,İslam Çerioğlu,Erdal Onaylı,Harun Enes,Ali Emre,Furkan Demir,Yusuf Erdem

 Nusaybin Dicle Spor;

Azat Kaplan, Mikail Akuran,Serhat Aydın,Adurrahman Karagöz,Mehmet Duman,Eyyup Çetin,Hakan Oğuzhan,Serkan Kamalak,Selman Aydoğan

 

Bölgesel Amatör Ligi Play Out Yükselme maçında Mazıdağı Fotfatspor ile Nusaybin Dicler Spor Mardin 21 kasım şehir stadyumunda karşı karşıya geldi.

 Maça hızlı başlayan Mazıdağı fosfat spor dakikalar 21'i gösterdiğinde kornerden gelen topu Hasan Bayazit kafa vuruşuyla ağlara gönderdi Bu sporla Mazıdağı 1-0 öne geçti.

 Maçın hakemi tarafından Ramazan ayı ve havaların sıcak olmasından dolayı 25.ci dakikada  su molası verildi.

 İlk yarının bitimine 10 dakika kala Nusaybin Dicle sporda 10 numaralı Mehmet Gölçik 11 numaralı takım arkadaşı Selman Aydoğdu yerine oyuna dahil oldu.

 Maçın 56. dakikasında Nusaybin Dicle sporun tehlikeli atağına Mazıdağı savunması engel oldu.

 Maçın ikinci yarısında dakikalar 72'yi gösterirken Maçın hakemi ikinci kez su molası verdi.

 Geriye kalan dakikalarda iki takım da bulduğu atakları değerlendiremeyince maçın skoru Mazıdağı Fosfatspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. Maçın sona ermesi ile  bir taraftan futbolcular, diğer taraftan şeref tribünde ve seyirciler arasında  kavgalar başladı.Emniyetin güvenlik tedbirlerin alınması ile seyircileri dışarıya çıkartılarak sahadaki bazı futbolcuların kışkırtması devam etti. Çevik kuvvet bu hareketi yapan futbolcuları göz altına alarak olayların daha büyümemesi için önlem aldı. Her iki ilçe kaymakamları el sıkışarak olayları adeta protesto etti.

 


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR