SPOR

Mazıdağı Fosfatspor Sahada Coştu

Yüksekova Belediyespor'u sahasında konuk eden Mazıdağı Fosfatpor rakip ağlara 6 gol göndererek 3 puanının sahibi oldu.

Mazıdağı Fosfatspor Sahada Coştu
19-03-2023 18:13
19-03-2023 18:34
MARDİN
Mardin ekibi maça;
Mahmut Nergiz ,Samet Madalı, Ahmet Altınay, Mazlum Kural, Kadir Topal, Halil İbrahim Dağ, Eyüp Çetin, Oğuzhan Kuş, Soner Yirmibeş, Enes Altun ve Ayvaz Koç ilk 11'i ile maça başladı.
Yüksekova Belediyespor ise; Volkan Beycur, Özgür Sarıgöz, Uğur Çiftçi, Muhyettin Toros, Emirhan Yaman, Serhat Çam, Ercan Özdemir, Gökhan Aksoy, Adem Acar, Murat Parçin ve İzzet Kılıç 11'i ile maça başladı.
 Maçın ilk tehlikeli pozisyonu Mazıdağı Fosfatspor'dan geldi. Korner atışından gelen topta Ayvaz Koç kafa vuruşundan faydalanamadı.
 Maçın 25. dakikasında Ayvaz Koç'un ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Soner Yirmibeş rakip kaleciyi geçemedi.
 Maçta dakikalar 37'yi gösterirken Mazıdağı Fosfatspor sol kanattan geldi, Yapılan ortada havaya yükselen Ayvaz Koç kafa vuruşuyla topu ağlarla buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi.
 Dakikalar 45+2'yi gösterirken bu kez sahneye Soner Yirmibeş çıktı. Serbest vuruştan gelen topu Soner Kafayla rakip kaleye gönderdi. Yan direğe de çarpan top fileler ile buluştu. Bu pozisyon ile Mazıdağı Fosfatspor ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.
 Maçın 57. dakikasında Mazıdağı Fosfatspor'un tehlikeli atağında Ayvaz Koç estetik şekilde rövaşataya kalktı. ayvaz'ın şutunu rakip kaleci güçlükle kornere gönderdi. Korner vuruşunda topun başına Soner Yirmibeş geçti. Topu doğrudan kaleye gönderen Soner takımı adına 3 golü kaydetti.
 Dakikalar 85'i gösterirken Mazıdağı Fosfatspor'un atağında oyuna sonradan giren Mesih Kayabaş takımı adına 4. golü kaydetti.Maçın son bölümlerinde sahayı kaplayan yoğun sis her iki takımı da olumsuz etkiledi.
Maçın uzatma dakikalarında Burak Tatlısu ve takım kaptanı Samet Madalı'nın penaltıdan bulduğu gollerle Fosfatspor maçı 6-0 kazandı.

Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR