SPOR

MBB, Diyarbakır´dan Şen Döndü

Mardin Büyükşehir Belediyespor Deplasmandan 3 gol ve 3 puanla şehre döndü

MBB, Diyarbakır´dan Şen Döndü
03-03-2019 23:27

Mardin Büyükşehir Belediye Spor Futbol Takımı deplasmanda karşılaştığı Diyarbakır Bağlar sporu 3-0´lik  net skor ile yendi. Soğuk hava ve yağmur  altında oynanan maçta Mardin Büyükşehir Belediyesporun sıkı ve atik hareketleri ile seyircilerini sevindirdi.

Bölgesel amatör liginin 20. haftasında Seyran Tepe Şilbe tesislerinde Bağlar spora konuk olan Mardin Büyükşehir Belediye Spor bu haftayı da kayıpsız geçirdi.

Mardin Büyükşehir Belediye Spor maça; Doğan, İzzet, M. Emin, Mert, Tayfun, Anıl Ç., Lokman, Erdi, Hakan, Serdar ve Abaka 11´i ile başlarken;

Diyarbakır Bağlar ekibi ise, Batuhan, Veysi, Bedran, Ahmet, Abdullah Ö, Abdullah B, Mahsum, Abdulbasıt, Berat, Ahmet ve Murat 11´i ile başladı.

Maçın hemen başında, kalesine gelen topu çıkarmaya çalışan Diyarbakır Bağlar spor kalecisi Batuhan kale direği ile çarpışarak sakatlandı ve oyundan çıktı. Yerine ikinci kaleci berat girdi.

Maçın 8. Dakikasında sol kanattan yapılan ortada Yavuz Erdi Köksalın kafa vuruşu direkte patladı.

35. dakikada Hakan Doğan´ın kullandığı korner atışında Serdar Kılıç´ın kafa vuruşunu kaleci kurtardı.

Maçta dakikalar 43´ü gösterdiğinde yine Hakan Doğan´ın kullandığı köşe vuruşunda Savunma oyuncusu Emin Aba Mardin Büyükşehir Belediye Sporu 1-0 öne geçirdi ve ilk yarı bu şekilde sonuçlandı.

Mardin Büyükşehir Belediye Spor maçı ikinci yarısına gölü atan Emin Aba ve Nimet Kayaalp değişikliği ile başladı.

62. dakikada rakip takım kalecisi ile karşı karşıya kalan Mardin Büyükşehir Belediye Sporun 7 numaralı futbolcusu Hakan Doğan takımını 2-0 öne geçirdi.

Maçın 80. Dakikasında Mardin Büyükşehir Belediye Sporun teknik direktörü Gürkan Ferhatoğlu Siirt spordan aldığı Harun Koç´u oyuna aldı.

Maçta dakikalar 84´ü gösterdiğinde rakip ceza sahasında gerçekleşen karambolde top ağlar ile buluştu.

Mardin Büyükşehir Belediye Spor 3-0 kazandığı maçın ardından maç fazlasıyla 48 puan ile Ağrı sporun ardından 2. sırada yer aldı.



Editor : HaberPanelim.com
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR