SPOR

Merit Grup Real Mardin'de Hedef Avrupa Kupaları

Ankara’da 6-7 Kasım 2021 tarihlerinde yapılan süper lig 1.Etap Maçlarında Merit Grup Real Mardin 2 Galibiyet, 2 Mağlubiyet alarak lige iyi bir başlangıç yaptı.

Merit Grup Real Mardin'de Hedef Avrupa Kupaları
09-11-2021 08:38
09-11-2021 08:45
MARDİN

    Takım Antrenörü İzzettin Atasever, Lig’in güçlü takımlardan oluştuğuna dikkat çekerek, rakip engelini aşarak, Avrupa kupalarına katılmayı hedeflediklerini söyledi.    

 Atasever “Süper Lig çok güçlü ekiplerden kurulu bir lig, Birçok yabancı sporcu transfer yapıldı, Fenerbahçe, Trabzonspor, Bursa büyükşehir belediyesi, Ankara Tigem, İstanbul İBB, Batman 1955 Belediye gibi güçlü takımlarla mücadele ediyoruz, Hedefimiz ilk 8 takım arasına girip Mardin’imizi Avrupa kupalarında temsil etmek istiyoruz. Ankara'da yapılan 1. Etap Maçlarında Kayseri Kocasinan Belediyesini 4-0, Denizli Tan Halkoyunları kulübünü 4-2 yendik, ligin iddialı takımlarından Ankara Tigem kulübüne ve Balıkesir Bu piliç takımına yenilerek; ilk etabı 2 Galibiyet ve 2 Mağlubiyet ile tamamladık ve Ligde 7. Sıraya yerleştik. Hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Bizlere Maddi ve Manevi destek veren Sponsorumuz Merit Grup Yönetim Kuruluna ve Başkanı Sayın Zafer Karataş'a çok teşekkür ediyoruz. 2. Etaba sporcularımızla çok iyi hazırlanıp çok daha iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum. Desteklerinden dolayı Mardin Valimiz ve Büyük Şehir Belediye Başkan Vekili Sayın. Mahmut Demirtaş'a, Büyük Şehir Belediye Genel Sekreteri Sayın Murat Süzen'e şahsım ve sporcularım adına çok teşekkür ediyorum” dedi.


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR