SPOR

Merit Grup Real Mardin kulübü lider oldu

19-21 Kasım 2021 tarihlerinde Antalya Kemer  Bahri Tanrıkulu Spor Salonunda yapılan müsabakalarda Erkelerde ise Merit Grup Real Mardin Kulübü16 puanla birinci sırada yer aldı.

Merit Grup Real Mardin kulübü lider oldu
24-11-2021 20:24
25-11-2021 09:15
MARDİN

2. Lig 1. Etap Müsabakaları Sona Erdi. 

19-21 Kasım 2021 tarihlerinde Antalya Kemerde yapılan 1. Etap spor toto 2 ligde Merit Grup Real Mardin, oynadığı 8 maçı da alarak namağlup olarak zirveye oturup 1. Lige çıkma adına büyük bir avantaj sağladı.

Takım antrenörü İzzettin Atasever, iyi ve kaliteli bir takım kurduklarını hedefimiz olan 1. Lige çıkmak için daha çok çalışacaklarını söyledi.

Sporcularının çok iyi performans gösterdiklerini söyleyen Atasever, “2 ligde lider olmanın gururunu yaşıyoruz. Mardin’imizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Çok zorlu ve büyük bütçeli takımlarla mücadele ediyoruz. Bu arada Gençlik ve Spor Bakanlığımıza, Spor Toto teşkilat başkanlığına desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bizlere desteklerini her zaman yanımızda hissettiren valimiz sayın Mahmut Demirtaş'a, büyükşehir belediyemiz genel sekreteri sayın Murat Süzen’e teşekkür ediyoruz.   Ana sponsorumuz Merit Grup'a yönetim kurulu başkanı sayın Zafer Karataş'a maddi ve manevi desteklerinden dolayı şahsım ve sporcularım adına şükranlarımızı sunuyoruz” dedi


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR