EĞİTİM

Mezuniyet Töreninde Duygulu Anlar

Ankara Gölbaşı İlçesinde bulunan Özel Özgün Bilgi İlk ve Ortaokulunda Mezuniyet Heyecanı

Mezuniyet Töreninde Duygulu Anlar
12-06-2022 17:13
13-06-2022 08:44
ANKARA

         İlkokul ve Ortaokul olarak eğitim veren Özel Özgün Bilgi okulu, yıl sonu etkinliklerinde öğrenciler hünerlerini sergiledi. Fransızca günü etkinliğinde öğrenciler, hikayeler anlattı, şiirler okudu ve skeçlerde hünerlerini ortaya koydu.

Okulda tüm sınıfların farklı konularda gruplar halinde katıldığı bilim ve teknoloji şenliğinde ise, öğrenciler hem eğlendi, hem de öğrendiklerini deneylere döktü. Düzenlenen kermeste velilerin hazırladığı yiyecekler katılımcılara satıldı, elde edilen gelir ise ihtiyaç sahiplerine gitti.

Mezuniyet törenine katılan veliler heyecanlı anlar yaşarken mezun olan öğrenciler ve öğretmen arasında duygulu anlar yaşandı.

   İlkokul Müdürü Yurdanur Diker, mezun vermenin heyecan ve sevincini yaşadıklarını hatırlatarak “Mutluluk, gurur, hüzün ve burukluğu bir arada yaşıyoruz. Başarılarınıza köprü olduk, sizi yarınlara uğurluyoruz. Mili ve manevi değerlere sahip çıkmanızı istiyoruz. Geleceğimizin teminatı olan, özenle yetiştirdiğimiz, ailemizin bir ferdi olarak gördüğümüz öğrencilerimizi yeni hayatlarına yolcu ederken, başarılarının devamını diliyorum. Bize destek veren velilerimize de teşekkür ediyorum” dedi

  Ortaokul Müdürü Ertuğrul Diker ise, öğrenci velilerine çağrı yaparak, öğrencilerinin orta  öğrenimlerini de aynı yerde, arkadaşlarıyla birlikte yapmalarını istedi. Diker “Her gün öğrencilerimizi çocuklarımız gibi bağrımıza bastık. Branşlarında ve alanlarında başarılı öğretmen arkadaşlarımız, öğrencilerimizi eğitti, hayatı öğretti. Sevgiyi, saygıyı, dürüstlüğü, doğruluğu aşıladı. Her yıl bu dönemde bu güzel burukluğu yaşıyoruz. Mezun olan öğrencilerimize başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

     4/A Sınıfını okutan Aynur Öğretmen,  veda konuşması yaparken göz yaşlarını tutamaması ve konuşmasını yarıda kesmesini veliler ayakta alkışladı. Öğrenciler alileri ile fotoğraf çektirdi ve ardından havaya kep attı.

 


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR