YAŞAM

MHP İl Başkanı Ferhan Bozkuş Oğlunu Evlendirdi

MHP Mardin İl Başkanı Ferhan Bozkuş inşaat mühendisi olan oğlunu görkemli bir düğün töreni ile evlendirdi.

MHP İl Başkanı Ferhan Bozkuş Oğlunu Evlendirdi
20-07-2022 10:38
20-07-2022 10:57
MARDİN

 Mardin'de Yay Grand Düğün salonunda görkemli bir törenle yapılan düğünde MHP İl Başkanı Ferhan Bozkuş'un oğlu ve aynı zamanda inşaat mühendisi olan Erhan Bozkuş ile Erol Erdolu'nun hemşire  kızı Sueda Ecem'in düğün töreni yapıldı.

 Törene Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Artuklu Kaymakamı Mesut Tabakcıoğlu, Mardin Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri Murat Süzen, Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altundağ, Yeşilli Hayrettin Demir, Mardin eski belediye başkanı Metin Pamukçu, AK Parti İl Başkanı Faruk Kılıç, kamu kurum müdürleri, protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri temsilcileri ile kanaat önderlerin de aralarında bulunduğu iki bine aşkın davetli hazır bulundu.

 Düğün için gelen misafirleri damadın babası Ferhan ve Hülya Bozkuş çifti ile gelinin ailesi adına da Erol ve Özgür Erdolu çifti kapıda karşıladı.

 Düğünün yapıldığı salona el ele tutuşarak gelen gelin Gelin Sueda Ecem ile Damat Erhan alkış ve zılgıtlarla karşılandı.  Işık gösterileri ve konfeti yağmuru altında salona girişlerinde evlilik akdi için nikah merasimine geçen genç çift, bir ömür boyu sürecek mutluluklarına şahitler ve davetliler huzurunda gür bir sesle "Evet"dediler.

 Yoğun ilginin olduğu düğünde Vali Demirtaş, her iki genci tebrik ederek, bir ömür boyu mutluluklar diledi.

 Misafirleri kapıda tek tek karşılayan ve onlarla birebir ilgilenen damadın babası MHP Mardin İl Başkanı Ferhan Bozkuş da bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayarak, genç çiftin mutluluğuna ve ailenin heyecanına ortak olmak üzere yanlarında bulunan bütün misafirlere teşekkür etti.

 

 

 


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR