SPOR

Midyat Belediyesi SK Erkek Voleybol Takımı Yoluna Devam ediyor

TVF 2.Lig 6.Grup Erkekler Voleybol Liginde mücadele eden takımımız 1.Lig Play Offları yolunda grubunun ilk yarısının son maçında Solhan deplasmanın da karşılaştığı Yeni Solhan Voleybol Takımını 3-0 la geçmesini bilerek 5 'te 5 yaparak yenilmezliğini devam ettirdi.

Midyat Belediyesi SK Erkek Voleybol Takımı Yoluna Devam ediyor
26-11-2023 18:01
26-11-2023 18:14
MARDİN
Kulup Başkanı Atilla Baysal, formalarınınhakkını veren sporcularına teşekkür ederek "Oyuncularım ve Antrenörümüz Diyar hocamızla bugün zorlu Solhan deplasmanında en iyisini yaptık.Oyuncularimiz takim ruhuyla potansiyellerini en iyi sekilde ortaya koyarak mücadele ettiler. Bu sezon tüm gücümüzü Voleybol Şubesine verdik. Midyat Şehrinin Voleybol ile anılmasını istiyoruz. Teknik ekip ve sporcularab teşekkür ediyorum" dedi.
   Centilmenlik Yarışındayız
Midyat  Belediyesi SK Erkek Voleybol takımı teknik direktörü  Diyar Özsoy , sporun iyilik yaraışı içinde olması gerketiğini hatırlatarak "Spor  iyilik yarisinin icinde olmaktir. Renk forma farketmeksizin gonullerin birlikte hareket etmiesidir. Sporun bir tarafiyla rekabet oldugunu ama temelinde dostluk ve kardeslik oldugunu bugün Solhan' da tekrar yasamis bulunduk. Rakibimizin gösterdiği centilmenliğe teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR