POLİTİKA

Midyat’ta Nasıroğlu Kır’at ile Meydanlara İndi

Mardin’in Midyat İlçesinde uzun süredir adaylığını açıklaması beklenen Şeyhmus Nasıroğlu, Demokrat Partiden başkan adaylığını açıkladı.

Midyat’ta Nasıroğlu Kır’at ile Meydanlara İndi
11-02-2024 23:56
12-02-2024 00:01
MARDİN

Mardin’in Midyat İlçesinde Belediye Eski Başkanı Şeyhmus Nasıroğlu sessizliğini bozdu, evinin avlusunda toplanan kalabalığa hitap eden Nasıroğlu 2019 da devrettiği Midyat İlçe Belediye Başkanlığını geri almak için Demokrat Parti’den aday olduğunu açıkladı.

  Ak Parti’den istifa eden Gelinkaya Belde  Belediye Eski  Başkanı Mehmet Aksöz yaptığı selamlama konuşmasında birlik olma zamanı olduğuna vurgu yaptı.

           Midyat ilçesinin Estel kesiminde bulunan evinin avlusunda toplanan kalabalığı selamlayan Nasıroğlu, adaylık sürecinin başladığı günden beri kendisine aday olacak mısın soruları yöneltildiğini  hatırlatarak “ Evet Midyat Belediye Başkanlığına adayım. Demokrat Parti’den adayım. 2019 yılında devrettiğimiz belediye başkanlığını geri almaya geldim. Beni desteklemeye gelen çevre il ve ilçe Demokrat Parti başkan ve temsilcilerine, Midyat ilçesine bağlı belde eski başkanları ve yanımda olan hemşehrilerime teşekkür ederim. “ dedi.

        Demokrat Parti Flamaları ile süslenen beyaz bir atın önde yürütüldüğü kalabalık davul zurna eşliğinde Midyat-Estel arasındaki cadde üzerinde kortej oluşturdu. “Serok Şeyhmus” pankartı taşıyan kalabalık, seçim koordinasyon merkezine kadar yürüdü. Şehymus Nasıroğlu, SKM’de tebrikleri kabul etti. Nasıroğu “ Midyat halkı demokratik hakkını kullanacak. Biz Midyat’ın il olması için hizmete talibiz. Biz Midyat’ı Midyatlılarla yönetmek için hizmete talibiz. Midyatlıların evet demeyeceği hiçbir hizmete evet demeyeceğiz. Beni destekleye gelen, Süryani, Ezidi, Kürt, Arap, Türk  dostlarıma teşekkür ediyorum. Demokrasiden yanayız, insan haklarından yanayız, fevri davranışlardan uzak duralım. Sandıktan kim çıkarsa, halkımız iradesini kimden yana kullanırsa saygı ile karşılayacağız” şekkinde sözlerini sürdürdü.


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR