YAŞAM

Midyat’ta yollar yenileniyor

Mardin’in Midyat İlçe Belediyesi, temizlik hizmetinin yanı sıra yol ve çevre düzenlemesi konusunda yürüttüğü çalışmaları merkezde ve kırsal mahallelerde sürdürüyor.

Midyat’ta yollar yenileniyor
15-04-2021 21:43
15-04-2021 21:49
MARDİN

Vatandaşların ulaşım konusunda sorun yaşamaması için aralıksız süren çalışmalar kapsamında tespit edilen eksiklikler de giderilerek yeni yollar hizmete sunuluyor.

Kış şartları nedeniyle yapımına ara verilen Mardin - Midyat, Midyat-Batman Şehiriçi geçişleri kaldırım, bordür ve orta refüj çalışmalarına yeniden başlandı.

Yapımına kış şartları nedeni ile ara verilen çalışma alanlarını inceleyen Belediye Başkanı Veysi Şahin, Midyat’ın daha güzel yollara kavuşması için yol yapım çalışmalarının ihtiyaç duyulan tüm mahalle ve sokaklarda devam edeceğini söyledi

Başkan Şahin, "Hayata geçirdiğimiz hizmetlerle ilçemiz hızla gelişip büyürken, hemşerilerimizin daha konforlu ve güvenli yollarda seyahat etmeleri için yeni yol açım, asfaltlama, kilit parke yol ve kaldırım çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Hizmetleri, önem ve aciliyet sırasına göre değerlendirerek en kısa sürede yerine getiriyoruz. Yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte ekiplerimiz, yetkili firmalar çalışmaları tamamlamak adına büyük bir özveriyle çalışıyorlar. Bu projede desteklerini esirgemeyen Diyarbakır Karayolları 9. Bölge Müdürümüz Savaş Bayındır ve üstyapı başmühendisimiz Murat Altunç’a Midyat halkı adına şükranlarımı sunarım.” Dedi.


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR