EĞİTİM

Milli Eğitim Müdürü Demir “Başarı ekip işidir”

Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Murat Demir “ Bireysel değil, ortak akıl ile başarıyı yakalayacağız”

 Milli Eğitim Müdürü Demir “Başarı ekip işidir”
07-01-2022 15:31
07-01-2022 15:38
MARDİN

Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atana deneyimli Müdür Murat Demir, İldeki başarı çır-tasının istenilen düzeye gelmesi için, sorunları tespit edip ortak akıl ile çözüm bulacaklarını söyledi.

          Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde öğretmen ve uzun süre yöneticilik yapan, Nevşehir Milli Eğitim Müdürü iken Mardin’e atanan Murat Demir, başarı çıtasını yükseltmek için kolları sıvadı. Birim amirleriyle görüşmeleri hızlandırdığını ve ildeki eğitim durumunu masaya yatırdıklarını ifade eden Demir “Öce il genelindeki eğitimin fotoğrafını çekeceğiz, sonra da eksiklik ve aksaklıkları tespit edip kısa sürede gidereceğiz.” Dedi

                  Masa Başında oturmayacağız

               Gitmedikleri mahalle, görmedikleri okul kalmayacağını kaydeden Müdür Murat Demir, gönüllere dokunmadan, emir ile yapılan işlerden istenilen sonuçların alınmayacağına inandığını hatırlatarak ”Alanda olacağız. Makamda oturmayacağız. Öğrencilerimizle, öğretmenlerimizle göz göze geleceğiz. Gönüllere dokunacağız. Bölge çocukları zekidir. İyi bir rehberlik ve yol göstericilik ile eğitimdeki başarı çıtamızı yükselteceğiz. Bu noktada öğretmenlerimiz velilerimizle işbirliği içinde olacak. Çocuklarımız ülkemizin geleceğidir. Yarınların sahiplerini, yarınlara iyi yetiştirmek görevimizdir. Mardin’e eğitim alanında hizmet etmeye geldik.” Şeklinde konuştu.

     

 

 

 

 


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR