EKONOMİ

MTSO Başkanı Çelik “Lojistiğin Kadim Güzergahı; İpekyolu“ Paneline katıldı

Mardin’de Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen “Lojistiğin Kadım Güzergahı İpekyol” paneline katılan MTSO Başkanı Hatip Çelik, sektörlerinin yanında olduklarını söyledi.

   MTSO Başkanı Çelik “Lojistiğin Kadim Güzergahı; İpekyolu“ Paneline katıldı
26-10-2023 07:48
26-10-2023 07:50
MARDİN

         Mardin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hatip Çelik, Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MUSİAD)  ın Mardin’de “Lojistiğin Kadim Güzergahı; İpekyolu“ konulu paneline  katıldı.        

         Panelde söz alan Başkan Çelik; İpekyolu güzergahının Lojistik Merkezi için çok önemli olduğunu vurgulayarak,  Mardin Ticaret ve Sanayi Odası  olarak sektörlerimizin her zaman yanında yer aldıklarını dile getirdi.   Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörlük binasında bulunan Vali Koçaklar Salonunda düzenlenen panele MUSİAD Genel Merkez  Lojistik Sektör Kurulu Başkanı Mehmet Metin Korkmaz, MUSİAD Genel Merkez Lojistik Sektör Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Zekeriya Savran, Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanlığı Bölge Müdürü Ümit Çatular, Uluslararası  Nakliyeciler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Tahir Aydoğan, İpekyol Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Ayhan Çoşkuner konuşmacı olarak katılırken, paneli çok sayıda iş insanı izledi.

 


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR