EKONOMİ

MTSO’da Hatip Çelik Dönemi

Mardin Ticaret ve Sanayi Odası Seçimlerini farklı bir oy ile kazanan Hatip Çelik, İl Seçim Kurulu Müdürlüğünden Mazbatasını aldı.

MTSO’da Hatip Çelik Dönemi
26-10-2022 10:49
26-10-2022 10:54
MARDİN

   Haber: Mehmet Çelik

  İl seçim Kurulu müdürlüğüne yönetimde yer ekibi ile gelene Mardin Ticaret ve Sanayi Odası Yeni Başkanı Hatip Çelik, İl Seçim Müdürü Mehmet Doğan’dan mazbatasını aldı.

    İl Seçim Kurulu önünde genç ekibi ile basına açıklamalarda bulunan Hatip Çelik, Seçim sürecinin geride kaldığını, üyelerden aldığı  güçle Mardin iş dünyasına hizmet etmeye yarın değil hemen bugün başlayacaklarını söyledi.

 Çiçeği burnunda başkan  Çelik “Beni ve arkadaşlarımı bu onurlu göreve layık gördüğünüz için hepinize teşekkür ederim. Bizler beraber hizmet yolumuza bir ekip çalışması olarak başladık ve bu ekiple de sonuna kadar devam etme kararlılığındayız.

         Tevdii edilen bu görevin kolay olmadığını, işten aileden ve günlük hayattan fedakarlık gerektirdiğini biliyoruz. Bu görevin bizlere yüklediği sorumlulukların bilincindeyiz. Yönetim Kurulu’ndaki arkadaşlarımla birlikte, Mardin Ticaret ve Sanayi Odasının değerleri ve amaçları doğrultusunda görevimizi laikiyle yerine getirmeye çalışacağız. Başarılı olabilmemiz, bizim gayretimiz kadar sizin destekleriniz katkılarınız o derce gerekli ve önemlidir . Bizlerden desteklerinizi esirgemeyeceğinizi umut ediyorum.” Dedi

Katılımcı ve paylaşımcı  bir hizmetten aynayız


Yönetim Kurulu olarak çalışma planına ışık tutacak meseleler ve bunlarla ilgili tespitleri paydaşlarla paylaşacağını vurgu yapan Başkan Çelik “Bundan sonra Mardin Ticaret ve sanayii Odasının üyelerinin hepsi bir gün önce olduğu gibi yine bizim üyelerimizdir. Onlara hizmet etmek ne olursa olsun bizim birinci görevimiz, bu bilinçle göreve devam edeceğiz ve onlarla ilgili ya da başka kimse ile ilgili herhangi bir ayrımımız bugüne kadar olmadı, bundan sonrada olmayacak.” şeklinde konuştu

       Engelleri Kaldıracağız

“Mardin Ticaret ve Sanayi Odasının öncülük görevinin iş dünyamızın önlerindeki engellerin ve sorunların çözümü olduğu kanısındayız.” Diyen Çelik sözlerini şöyle sürdürdü; “ Ümit ediyoruz ki, çabalarımız sonucu iş dünyamız daha geniş ve kapsamlı bir güce kavuşacak ve bu sayede, Mardin’in temel sorunlarının çözümü için gerekli toplumsal mutabakata daha etkili katkıda bulunabileceğiz.”
    Mardin Ticaret ve Sanati Odası Yönetimin Kapsayıcı ve genç bir kadrodan oluştuğu dikkat çekti.


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR