TEKNOLOJİ

Nlksoft Gaziantep’ten Dünya’ya açılıyor

Gaziantep’te 17. Kuruluş yıl dönümünü kutlayan Nlksoft Yönetim Kurulu Başkanı Nalan Kurt "Biz sadece Gaziantep’in değil Türkiye’nin geleceğini yazıyoruz. Bunu çoğu kadın olan iş arkadaşlarımızla birlikte yaptığımız için daha da gururluyuz"

Nlksoft Gaziantep’ten Dünya’ya açılıyor
30-07-2023 04:25
30-07-2023 04:33
MARDİN

Nlksof’tun, Gaziantep’te bir otelde düzenlenen 17. Kuruluş yıldönümü kutlamalarına, bürokratlar, politikacılar, iş ortakları ve çalışanlar katıldı. Konuşmacılar Nlksoft’un  yakaladığı başarıyı dile getirdi.

Nlksoft Yönetim Kurulu Başkanı Nalan Kurt, törenin açılışında yaptığı konuşmada, 17 yıl önce küçücük bir ofiste temelleri atılan Nlksoft'un bugün yazılım ve yapay zeka konusunda güçlü bir marka haline gelmesinden dolayı büyük  bir mutluluk yaşadıklarını söyledi. Nalan Kurt, " Türkiye ve dünyada 140 iş ortağıyla ve 14 ülkeye ihraç edilen yazılımlarımızla yolumuza devam ediyoruz. Herkesin işine iyi gelmeye çalışıyoruz. Kod yazarken işimizi aşkla yapıyoruz. Dinlenmemek üzere yola çıktığımız için işimiz çok kolaylaştı. 17 yıl önce ne iş yaptığımızı anlatmakta zorlanıyorduk. Biz sadece Gaziantep’in değil Türkiye’nin geleceğini yazıyoruz. Bunu çoğu kadın olan iş arkadaşlarımızla birlikte yaptığımız için daha da gururluyuz." diye konuştu.


Törene katılan Gaziantep Milletvekilleri Ali Şahin ve Hasan Öztürkmen, Vali Yardımcısı Salih Altınok ve Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılınç ve Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu Başkanı Mehmet Çelik , gecede yaptıkları konuşmada Nlksonft'un başarısını övgü ile anlatırken, Nalan Kurt'un başarı hikayesinin başta kadınlar olmak üzere tüm girişimcilere örnek olması gerektiğini söylediler.

Samimi bir ortamda geçen kutlamada, yaş pasta kesildi, iş ortaklarına ve çalışanlara plaket verildi.

Kutlamanın kapsamında Nlksoft ailesi ve iş ortakları Rumkale gezisine katıldı. Tekne tur ile halfeti’ye gitti, sular altında kalan ilçeyi gezdi.


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR