SPOR

Nusaybin’de ödüllü Turnuva

usaybin İlçesinde düzenlene Masa Tenisi Turnuvasında dereceye girenlere para ödülü verildi.

Nusaybin’de ödüllü Turnuva
18-04-2022 11:41
18-04-2022 11:45
MARDİN

            Nusaybin Gençlik ve Spor Müdürlüğünün  Nusaybin  İlçesinde Ramazan Etkinlikleri Kapsamında, Nusaybin İlçe Belediyesi tarafından Nusaybin Belediyesi Sponsorluğunda düzenlenen  Ödüllü Masa  Tenisi Turnuvası ilçe halkı tarafından ilgi ördü.

           Çekişmeli geçen yarışmada, dereceye giren yarışmacılara , İlçe Kaymakamı Ercan Kayabaşı, Cumhuriyet Başsavcısı Hami Can, Ak Parti İlçe Başkanı Latif Özel ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Serkan Tekin verdi.

        Coşku içinde geçen Organizasyonda ,Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Serkan Tekin, müsabakalara katılan sporculara ve destek verenlere teşekkür etti. Tekin “İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili  Ercan Kayabaşı ya verdikleri büyük desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz, Organizasyonumuza Teşrif Eden Cumhuriyet Baş Savcısı  Hami Can'a , Artuklu Ak Parti İlçe Başkanı  Latif Özel' e ve diğer Kurum İlçe Müdürlerimize, her konuda desteklerini gördüğümüz İl Müdürümüz  Beytullah Birlik'e Spor Şube Müdürü  Serhat Çakıya, Organizasyonun Kusursuz Geçmesinde Masa Tenisi Milli Takım Antrenörü İzzettin Atasever ve Hakemlerimize Nusaybin Sporseverleri adına  teşekkür ediyorum,       dedi.


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR