TURİZM

Nusaybin, hizmete doyacak

AK Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Erin ve Nusaybin Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Çelik, Nusaybin’de kanaat önderleriyle bir araya geldi.

Nusaybin, hizmete doyacak
15-02-2024 11:14
15-02-2024 11:19
MARDİN
İlçe Başkanı Mehmet Latif Özel’in yer aldığı kanaat önderleri buluşmasında Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Erin, yapılacak çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.
Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Erin, programa ilişkin yaptığı açıklamada, "Gelenek ve toplumsal yapısıyla, ticaretin merkezi konumunda olan Nusaybin en çok önem verdiğimiz ilçelerimizin başında yer almaktadır. Nusaybin tarihi geçmişi ve İpekyolu güzergahıyla ezelden beri tüccarların vazgeçilmez yerleşim yerlerindendir. Bizlerde değerli büyüklerimizin ve buranın akil adamlarıyla bir araya gelerek Nusaybin'i götürebileceğimiz en iyi noktaya ulaştırmayı hedefliyoruz. Çünkü biliyoruz ki geçmişte yıllar boyunca mahzun çehresini koruyan Nusaybin artık çok daha iyi yerlere gelmeyi hak ediyor. Emin olun bizler bunu başaracak tek merciyiz. Bize güvenin ve 31 Mart'tan sonra ki kabuğundan sıyrılmış Nusaybin'i düşünün."
Nusaybin Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Çelik yaptığı açıklamada, "Öncelikle 31 Mart yerel seçimlerinin Mardin ve ilçemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. İnşallah yaptığımız projeler ve halkımızın da desteğiyle Büyük Şehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Abdullah Erin ile birlikte Nusaybin ilçemizde şu ana kadar yapılamayan hizmetleri getireceğiz. Artık Nusaybin için edi bese diyerek 31 Mart'ta gerçek belediyecilik ile tanışmasını istiyoruz. Programımıza katılarak desteklerini esirgemeyen tüm büyüklerime sonsuz teşekkür ediyorum."

Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR