SPOR

Ömerli Kadın Futbol Takımı 3.Lig’de Mücadele edecek

Ömerli Spor Kulübü Başkanı Abdulkadir Yıldız, “kadın futbol takımın seçmelerini tamamladık, Lig’e hazır ve iddialıyız”

Ömerli Kadın  Futbol Takımı 3.Lig’de Mücadele edecek
02-10-2023 12:27
02-10-2023 12:38
MARDİN

Mardin’in Ömerli İlçesinde,  Ömerli Spor Kulübü bünyesinde kurulan ,Ömerli Kadın Futbol Takımı seçmeleri yapıldı. Teknik Direktör Yaşar Şen ve Servet Akçakoca denetiminde yapılan seçmelere  katılan 29 kadın sporcu sahada ter döktü. Ömerli Spor Kulübü Başkanı   Abdulkadir Yıldız Başta futbol başta olmak üzere diğer tüm spor branşların da adım ,adım yükseleceğini söyledi.

  Kulüp Başkanı  Yıldız “Avrupa Komisyonu Erasmus  Spor programı Kapsamında kabul edilen Ömerli Spor Kulübü tarafından koordinesi yapılan , Yunanistan’ın Ethnikos ve Çekya' nin EU&PRO ortaklığı ile yürütülen Mimosa adli projesi kapsamında oluşturulacak Kadın Futbol takımının seçmeleri 30 Eylül 2023 te Mardin Artuklu üniversitesi Spor tesislerinde gerçekleştirildi. Lig’e kararlı bir şekilde hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Mart ayının başlarında başlayacak lig’e  güçlü bir takımla çıkacağız. Kızıltepe  Spor Lisesi öğrencileri ve bölge kızlarından oluşturduğumuz takımın adından söz ettireceğine inanıyorum” dedi.

     Kulüp Başkanı Yıldız, Ömerli Spor Kulübü bünyesinde  Erkek futbol takım, Kadın futbol takımı, Atletizm, Su sporları ve  güçlendirilmiş alt yapının bulunduğunu sözlerine ekledi.

               Kaptan Ceylan  Gol krallığını kaptırmam

     Geçen sezon 3. Kadın Futbol Lig'inde gol kralı olduğun söyleyen forvet oyuncu  Ceylan Yalçın bu sezonda da gol krallığında iddialı olduğunu söyledi.

 


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR