GÜNDEM

Pazar Yerleri Temizleniyor

Pazar Yerleri Temizleniyor

Pazar Yerleri Temizleniyor
22-07-2012 13:28
 MardinBelediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri, halkın daha rahat ve temizortamda alışverişlerini yapabilmeleri için pazaryerlerinin dağılmasıylabirlikte, alanda gecenin geç saatlerine kadar temizleme işlemini sürdürüyor.

               Bir ayiçinde toplamda kurulan 24  pazaryerinitemizleyen ekipler, öncelikle alanda bulunan kaba çöpleri topluyor. Ardındançöp araçlarıyla pazaryerindeki tüm atıklar alınırken, ardından süpürge araçlarıve yıkama araçları devreye giriyor. Süpürge araçları yolların ince temizliğinigerçekleştirirken, arazözlerle de kaldırımlar ve yollar dezenfekte su ileyıkanıyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri özellikle yaz aylarında olunmasınedeniyle pazaryerinde larva ve uçkunla mücadele için ilaçlamagerçekleştiriyor.

              MardinBelediyesi Temizlik İşleri Müdürü Kadri Toparlı, pazaryerleri temizliğikonusunda çok çok hassas davrandıklarını belirterek; İlimizde haftada 6, aydaise 24 pazaryeri kuruluyor.Ekiplerimiz pazaryerlerinin dağılmasıyla anındaalanın temizliğini gerçekleştiriyor.Kaba çöpler alındıktan sonra dezenfekte suile alanın tamamı yıkanıyor.Yaz aylarında da sineklere karşı ilaçlama yapılıyor.?dedi.



Editor : HaberPanelim.com
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR