ASAYİŞ

Polis 1 kilo 957 gram esrar ele geçirdi.

-Mardin İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor.

Polis 1 kilo 957 gram esrar ele geçirdi.
03-06-2015 19:29

            Mardin Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince ?Kaçakçılık Olaylarının Önlenmesine? yönelik sürdürülen çalışmalar neticesinde; 1 Kilogram 957 Gram esrar maddesi ele geçirildi. Uyuşturucu madde ticareti yaparak vatandaşların sağlığını tehlikeye sokan  6 kişi tutuklandı.

          Mardin İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada,? Kızıltepe Mardin Yolu üzerinde oluşturulan uygulama noktasına gelen ve durumundan şüphelenilerek durdurulan araç içerisinde ve F.S ile F.A isimli şahıslar üzerinde yapılan aramada;      510 gram Esrar maddesi ele geçirilmiştir. Ayrıca F.A (19) isimli şahıs ikametinde de uyuşturucu madde bulunduğunu beyan etmesi üzerine ikametinde yapılan aramalarda;    103 gram Esrar maddesi ele geçirilmiştir.  F.S (19) ve F.A (19) isimli şahıslar haklarında tanzim edilen tahkikat evrakı ile birlikte çıkartıldıkları adli makamlarca tutuklanarak Mardin Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğüne teslim edilmişlerdir.

            Kızıltepe Kavşağı Polis Evi önünde oluşturulan uygulama  noktasına gelen ve durumundan şüphelenilerek durdurulan  araç içerisinde yapılan aramada;

             1 kilogram 344 gram Esrar maddesi ele geçirilmiştir. Olayla ilgisi bulunan S.Y(29), E.D (20), N.A (36) ve Y.Ö (32) isimli şahıslar haklarında tanzim edilen tahkikat evrakı ile birlikte çıkartıldıkları adli makamlarca tutuklanarak Mardin Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğüne teslim edilmişlerdir.

               Uyuşturucu madde ticareti yaparak vatandaşlarımızın sağlığını tehlikeye sokan şahısların ve organizasyonların yakalanmasına yönelik çalışmalarımız devam etmektedir.?

İfadeleri kullanıldı.

 



Editor : HaberPanelim.com
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR