SPOR

Sağlıkspor’dan Vefa Örneği

Mardin 1947 Sağlık Spor Kulübü, Genç Yaşta vefat eden Opr. Dr. Ragıp Ekmen adına halı saha futbol turnuvası düzenledi, turnuvaya 14 takım katıldı.

 Sağlıkspor’dan Vefa Örneği
15-06-2022 08:00
15-06-2022 08:14
MARDİN

       Mardin 1947 Sağlıkspor Kulüp Yönetimi, bir süre öne genç yaşta vefat eden Opr.Dr.Ragıp Ekmen adına, halı saha  futbol turnuvası düzenledi. Turnuva ’ya Sağlık çalışanlarından oluşan 14 takım katıldı.

       Mardin Kamor Sosyal  Tesislerinde yapılan halı saha turnuvasına, sağlık kurumlarından 14 takımın katıldı. Heyecanlı ve iddialı geçen turnuvada, sağlıkçılar hem kaynaştı hem stres attı.  Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Kızıltepe Devlet Hastanesi takımları finalde karşı karşıya geldi. Kızıltepe Devlet Hastanesi, Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi takımını 3-1 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu. Mardin 1947 Sağlıkspor Kulüp Başkanı Mehmet Pekince, pandemi süresince stresli bir ortamda hizmet veren sağlık çalışanlarının halı sahada streslerini atmak ve sağlık çalışanları arasında dayanışma ve kaynaşmayı sağlamayı hedeflediklerini söyledi. Pekince “Turnuva’nın, Bir süre önce genç yaşta kaybettiğimiz Opr.Dr. Ragıp Ekmen adına düzenlenmesi, etkinliğe ayrı bir anlam kattı. Bize destek veren kurum amirlerimize ve  Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Şahin Arpağ'a  teşekkür ediyorum” dedi

     İl Sağlık Müdürü Uzm.Dr. Saffey Yavuz ise, bu tür etkinliklerin sağlık çalışanlarını stresli ortamdan uzaklaştırdığını hatırlatarak “Pandemi süresince  çalışanlarımız yüksek bir performans gösterdiler. B u tür sosyal etkinlikler çalışanlarımızın dayanışmasına ve kaynaşmasına vesile oluyor. Sağlık Spor Kulübü başarılara imza atmış bir kulüp. Hentbol Kadın Takımımız süper lige çıkmıştı. Emeği geçenler teşekkür ediyor, turnuvaya katılan tüm takımları tebrik ediyorum” dedi.

     3.cü olan Derik Devlet Hastanesi Takımına Uzm.Dr. Murat Sinanoğlu, 2.ci Olan Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi Takımına Sağlık Spor Kulübü Eski Başkanı Gazeteci Mehmet Çelik, 1.ci olan Kızıltepe Devlet Hastanesi Takımına ise İl Sağlık Müdürü Uzm.Dr. Saffet Yavuz kupalarını verdi.

     Kulüp Başkanı Pekince, sağlık çalışanlarına dönük sportif faaliyetleri yaygınlaştırmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

     Turnuva’nın final etkinliğine, Uzm.Dr. İbrahim Demir, Eğitim ve Araştırma Hastanesi Baştabibi, Uzm.Dr. Mehmet Kabak, Baştabip Yardımcısı Dr. Oktay Balgün, Uzm.Dr. selahattin Erol,  Sağlık Sen Başkanı Dr. Selim Ünverdi, Kızıltepe Devlet hastanesi Baştabibi Uzm.Dr. Serdar Kalkan ve Hastane Müdür Abdullah Saruhan, ASFF İl Başkanı Doğal Ağalday ve sağlık çalışanları katıldı.

 

 

 


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR