GÜNDEM

Savur Kaymakamı Çevik Görevine Başladı

Son Kaymakamlar Kararnamesi ile Bolu Mudurnu Kaymakamlığından Savur İlçe Kaymakamlığına atanan Fatih Çevik görevine başladı.

Savur Kaymakamı Çevik Görevine Başladı
05-09-2023 21:42
05-09-2023 21:45
MARDİN

Mardin’in Savur İlçesine son kaymakamlar kararnamesi ile atanan Fatih Çevik görevine başladı. Kaymakam Çevik Savur İlçe Belediye Başkan vekilliğini de yapacak.

     Son Kaymakamlar Kararnamesi ile Kahramanmaraş’ın Pazarcık İlçesine atanan Savur İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Muhammed Kaya’nın yerine  Bolu Mudurnu İlçe Kaymakamı Fatih Çevik atandı. Çevik, görevine başlarken hizmete kalındığı yerden hız kesmeden devam edeceği mesajını verdi.

             Kaymakam Fatih Çevik’in özgeçmişi şöyle;

1992 yılında Konya Ilgın’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Ilgın’da tamamladı. 2015 yılında İstanbul Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Mart 2018’de mülki idare mesleğine intisap etti. Sivas Valiliğinde İl Merkez Stajını, Rize Ardeşen İlçesinde Kaymakam Refiklik Stajını tamamladı. Isparta Gelendost İlçesinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptı. Bilecik’te Mülkiye Müfettişi refakatinde teftiş stajını tamamladı. Yurt dışı stajı kapsamında İngiltere’de dil eğitimi aldı.

        Bolu İli Mudurnu İlçesinde görevli iken İçişleri Bakanlığının 23.08.2023 tarihli kararıyla İlçemize görevlendirilen Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Fatih Çevik 04.09.2023 tarihinde görevine başlamıştır. Evli ve bir çocuk babası olan Kaymakam Çevik  iyi derecede İngilizce bilmektedir.

       Mardinsöz Gazetesi olarak kaymakam Çevik'e başarılar dileriz


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR