ASAYİŞ

Şehitler İçin Mevlit Okutuldu

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Türk Polis Teşkilatı’nın 177. kuruluş yıl dönümü kutlamaları kapsamında şehitler için okutulan mevlit programına katıldı.

 Şehitler İçin Mevlit Okutuldu
08-04-2022 23:10
08-04-2022 23:56
MARDİN

Mardin Emniyet Müdürlüğünce hafta kapsamında Şakir Nuhoğlu Camii'nde ikindi namazına müteakip  vatan uğruna canlarını feda ederek şehit düşen polisler başta olmak üzere tüm şehitler için Mevlit okutuldu, dualar edildi.

Programında ardından gazetecilere açıklamada bulunan Vali Demirtaş, şehitlere, Allah'tan rahmet, gazilere sıhhat dileyerek Türk Polis Teşkilatının 177. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

       Polis teşkilatının  gece gündüz demeden  görevini en iyi şekilde yerine getirdiğini belirten Vali Demirtaş, “Vatandaşlarımızın yoğun ilgi göstermesi bizleri mutlu etti. Bugün hem polis şehitlerimize hem de tüm şehitlerimize dualar edildi. Polis teşkilatımız hem anayasaya hem de kanunlara göre görevlerini en etkili ve verimli şekilde gece demeden gündüz demeden yerine getiriyor. Polis teşkilatımıza teşekkür ediyorum” dedi.

   Programa; Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Aydın Turhan, İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut, Dargeçit Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy, Emniyet Mensupları, Kamu Kurum ve Kuruluş Müdürleri, şehit yakınları, siyasi parti ve STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Mevlit programının ardından emniyet personeli tarafından vatandaşlara çeşitli ikramlar dağıtıldı.


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR