YAŞAM

Şırnaklı gazetecinin acı günü!

Şırnak’ta bir binanın kazan dairesinde çıkan yangında yaralanan gazeteci Sekvan Küden’in oğlu Umut Küden (15) kurtarılamadı.

Şırnaklı gazetecinin acı günü!
15-11-2023 09:15
15-11-2023 09:35
MARDİN

Şırnak’ta bir binanın kazan dairesinde çıkan yangında yaralanan çocuklardan Umut Küden (15) de kurtarılamadı. Yangında ölü sayısı 2’ye çıkarken, 2 yaralanın tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Cumhuriyet Mahallesi’nde 12 Kasım’da bir binanın kazan dairesinde, yanıcı maddenin tutuşmasıyla yangın çıktı. Yangında yaralanan 4 çocuk, Şırnak Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken, yaralı çocuklardan H.T. (14) kurtarılamadı. yaralanan ve ilk müdahalesi yapılan Umut Küden (15), E.U. (14) ve K.Y. (12) ise Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.

Yanık ünitesinde tedaviye alınan gazeteci Sekvan Küden’in oğlu Umut Küden önceki sabah hayatını kaybetti. Küden’in cenazesi otopsi sonrası yakınları tarafından defnedilmek üzere Şırnak’a götürüldü. Diğer 2 çocuğun tedavilerinin sürdüğü bildirildi.

Güneydoğu Gazeteciler Federasyonu olarak, gazeteci üyemiz ve arkadaşımız  Sekvan Küden'in aclarını paylaşır, Oğlu Umut Küden'e Allahtan rahmet, Gazeteci Sekvan Küden'in şahsında başkta Küden Ailesi olmak üzere  acılı ailelere sabır metanet ve başsağlığı diliyoruz.


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR