SPOR

ŞAMPİYON BAHÇEŞEHİR KOLEJİ

2013-2014 Eğitim Öğretim yılı sürecinde Kızıltepe'de düzenlenen Okullar Arası Yıldız Kız Voleybol Turnuvası?nda Bahçeşehir Koleji Kız Voleybol Takımı, tüm rakiplerini eleyerek yükseldiği final maçını da kazandı

ŞAMPİYON BAHÇEŞEHİR KOLEJİ
28-11-2013 10:06

2013-2014 Eğitim Öğretim yılı sürecinde Kızıltepe'de düzenlenen  'Okullar Arası  Yıldız Kız Voleybol Turnuvası'nda  Bahçeşehir Koleji Kız Voleybol  Takımı, tüm rakiplerini eleyerek yükseldiği final maçını da kazandı.

Öğrencilerimizin '25 - 7 , 25 – 5' gibi farklı skorlarla aldıkları setler sonucunda  elde edilen galibiyet ile 'Yıldızlarımız' kupayı almaya hak kazandılar. Maçlarda gösterdikleri üstün performansla ilçede elde ettikleri kupa ile Mardin'de yapılacak olan şampiyonlar arsındaki turnuvaya gidecek olan Bahçeşehir Koleji Yıldız Kız Voleybol Takımı iddiasını sürdürüyor. Takım Antrenörü Serap ARAT,  takım ruhu ve galibiyet inancı ile tüm maçlara çıktıklarını belirtti. Arat :  'Bahçeşehir ailesi olmanın ayrıcalığı ile anasınıfından liseye kadar tüm öğrencilerin desteğini arkamızda hissederek maçlara çıktık.Tüm maçlarda set vermeden kazandık. Öğrencilerimizin azmi ve inancı ile bundan sonraki maçlarda da galibiyeti hedefliyoruz' dedi. 

Okul Müdürü Abdulhamit AKİKOL : 'Öğrencilerimizin bu başarısını yürekten kutluyoruz. Bahçeşehir Kolejleri olarak öğrencilerimizin özellikle spor ve sanatsal alanlarda gösterdikleri başarılar bizi daha çok gururlandırıyor. Bilgiye ulaşmanın kolay olduğu bu çağda çocuklarımızın sosyal gelişimlerini her şeyden çok önemsiyoruz' dedi.



Editor : HaberPanelim.com
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR