GÜNDEM

SP İl Yönetiminden Gazeteciler Federasyonuna Ziyaret.

Mardin SP İl başkanı Ahmet İletmiş, Güneydoğu Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanlığına Seçilen Mehmet Çelik´i ziyaret etti.

SP İl Yönetiminden Gazeteciler Federasyonuna Ziyaret.
24-01-2017 20:41

           Sadet Partisi İl Başkanı Ahmet İletmiş partisinin il yöneticileri ile birlikte Güneydoğu Gazeteciler Federasyonu Genel başkanlığına seçilen Mardin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Çelik´i ziyaret etti.

          Toplumsal huzurun sağlanmasında, sosyal  ve ekonomik kalkınmada  basına önemli görevler düştüğüne dikkat çeken Saadet Partisi İl Başkanı Ahmet İletmiş,  Güneydoğu Gazeteciler Federasyonunun Mardin´e taşınmasının tarihi şehre katkı sağlayacağını söyledi. Parti olarak basını önemsediklerini ifade eden İletmiş ? Ülkelerin özgürlükleri ve kalkınmışlıkları, o ülkedeki basın özgürlüğü ile orantılıdır. İçinde bulunduğumuz süreçte toplumsal barışın sağlanmasında gazeteciler önemli görevler düşüyor. Güneydoğu Gazeteciler Federasyonun da bu noktada beklentilerimiz var. Federasyonun ilimize hayırlı olmasını diliyorum ? dedi.

            Güneydoğu Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı ve Mardin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Çelik, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve SP İl yöneticilerine teşekkür etti.

           SP İl Başkanı Ahmet İletmiş´e, SP İl Seçim İşleri sorumlusu Halil Turnacı,  Artuklu İlçe Başkanı Basri Durmaz, Kamu ve Özel Tanıtım Uzmanı Mehmet Sıraç  Dağalp ile Mehmet Emin Akgüç refakat etti.



Editor : HaberPanelim.com
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR