SPOR

Teknik Direktör Cevdet Uzunköprü, Bolu kampını değerlendirdi

Mardin 1969 Spor Teknik Direktörü Cevdet Uzunköprü, “Bu kamp hem takımımız hem de bireysel oyuncularımız için verimli ve motive edici bir deneyimdi.” dedi.

Teknik Direktör Cevdet Uzunköprü, Bolu kampını değerlendirdi
30-08-2023 07:17
30-08-2023 07:32
MARDİN
Mardin 1969 Spor 16 günlük Bolu kampını tamamlayarak Mardin’e dündü. Teknik Direktör Cevdet Uzunköprü futbolculara iki gün izin verdi. İznin Ardından futbolcular hazırlıklarına Mardin 21 Kasım Şehir Stadında devam edecek.
Bulu kampını değerlendiren Cevdet Uzunköprü, “16 günlük yoğun çalışmaların ardından, hem takımımızın gelişimi hem de oyuncularımızın bireysel performansları konusunda olumlu sonuçlar elde ettik. Kamp boyunca 7 hazırlık maçı yaptık. Eksik yönlerimizi de görmüş olduk.
Kamp boyunca, takımımızın ana hedefi arasında iletişim, takım içi işbirliği ve oyun anlayışının geliştirilmesiydi. Oyuncularımız istediklerimizi sahaya yansıttığı sürece iyi yoldayız demektir. Oyuncularımızın fiziksel kondisyonlarındaki artış da dikkat çekiciydi.
Bireysel olarak, oyuncularımızın hemen hemen hepsi kamp boyunca kendilerini gösterme fırsatı buldular. Genç yeteneklerimizden bazıları olumlu bir şekilde sürpriz çıkışlar yaptılar. Elbette, her kampın gözden geçirilmesi gereken yönleri de vardır. Analizlerimizi yaptık ve bunu rapor haline getirdik.
Sonuç olarak, bu kamp hem takımımız hem de bireysel oyuncularımız için verimli ve motive edici bir deneyimdi. Önümüzdeki zorlu müsabakalara daha iyi hazırlanmamız için güzel bir deneyim oldu.” dedi.
Uzunköprü ayrıca birkaç bölgeye transfer yapacaklarını belirterek sözlerini sonlandırdı

Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR