POLİTİKA

Türk Seçmenlerle Buluştu

Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkan Adayı Ahmet Türk, Artuklu kırsal mahallesindeki halk buluşmasında zılgıtlarla karşılandı.

Türk Seçmenlerle Buluştu
03-03-2024 18:46
03-03-2024 18:52
MARDİN
Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkan Adayı Ahmet Türk ve Artuklu Belediyesi Eş Başkan Adayları Mehmet Ali Amak ve Münevver Ölker'in de aralarında bulunduğu çok sayıda DEM Parti yönetici ve üyeleri, Mardin'in Artuklu ilçesine bağlı Arpatepe (Tilşeîr) kırsal mahallesinde vatandaşlar ile buluştu. DEM Parti adayları mahalle girişinde ellerinde DEM Partinin bayrakları olan çocuklar tarafından karşılandı. Mahalle sakinleri, konvoyla mahalleye giden DEM Parti adaylarına coşkuyla karşıladı. Davul- zurna eşliğinde halaylarin çekildiği halk buluşmasında, yurttaşlar adayları  bağrına bastı.
Halk buluşmasında konuşan Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkan Adayı Ahmet Türk, bu büyük coşku ve karşılama için teşekkür ederek, "Kürt halkının geleceği için özgürlüğü için barış için halkımız büyük bedeller ödedi. Biliyoruz ki bu zulüm karşısında halkımız hiçbir zaman mücadelesinden taviz vermedi ve baş eğmedi. Bugün de Kürt halkı geleceği için dimdik ayaktadır. Önümüzde uzun bir süreç var. Belediyeler bizim için önemli ve değerlidir. Ancak mücadelemiz sadece belediyeler için değildir. Mücadelemiz halkımızın özgürlüğü içindir " dedi.
           DEM Parti Artuklu Belediyesi Eş Başkan Adaylarının yaptığı konusmadan sonra halk buluşması çekilen halaylarla sona erdi. DEM Parti adayları daha sonra Sakalar  kırsal mahallesini ziyaret etti.

Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR