SPOR

Türkiye Hentbol Kupasında, İzmir ve Tekirdağ Çeyrek finalde

Mardin’de oynanan, Türkiye Hentbol Federasyonu, Kadınlar Türkiye Kupası A Grubunda, İzmir BŞB GSK ve Tekirdağ Spor Kulübü Kadın Hentbol takımları çeyrek finale yükseldi.

  Türkiye Hentbol Kupasında, İzmir ve Tekirdağ Çeyrek finalde
24-01-2022 16:00
24-01-2022 16:07
MARDİN

          Mardin’de Artuklu Kapalı Spor Salonunda, Kızıltepe Lisesi Spor Kulübü Hentbol Kadın Takımı ev sahipliğinde .yapılan, Türkiye Hentbol Federasyonu, Kadınlar Türkiye Kupası A Grubu Müsabakaları sona erdi. İzmir Büyükşehir Belediye GSP ile Tekirdağ Spor Kulübü takımları çeyrek finale yükseldi.

       İzmir Büyükşehir Belediye GSK 3 galibiyetle grubunda zorlanmadan ve farklı skorlarla çeyrek finale yükselirken, Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor takımı ile Tekirdağ Spor  takım birer galibiyetle karşı karşıta geldi. 25-25 berabere biten karşılaşmada, Tekirdağ Spor averaj ile çeyrek finale yükselirken, sergilediği oyun ile dikkatleri üzerine çeken Mersin Büyükşehir Belediyesi ile ev sahibi Kızıltepe Lisesi Spor Kulübü takımı elendi.

               Beraberlik Tekirdağ Spora yaradı

       Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın Hentbol takımı Teknik Direktörü, Ali Rıza Yeşil ve teknik ekibinin iyi yönetimi dikkat çekerken, !.Lig takımı olarak, Süper Lig takımlarına karşı verdiği mücadele ile Mersin BŞB Kadın hentbol takımı seyircilerin beğenisini kazandı. Teknik Direktör Ali Rıza Yeşil “ Süper Lig’da başarılı ve güçlü iki rakibimiz vardı. İzmir takımına ezilmeden yenildik. Gözlemlediğimiz hataları, Tekirdağ Spor karşına çıkarken giderdik. Çok sayıda gol kaçırdık. Kanatlardan ve ortadan çok sayıda atağımız kaleciye takıldı. Müsabaka takım için iyi bir deneyim oldu. Şans Tekirdağ Spordan yanaydı. Çok iyi oynadık, Beraberlik yetmedi. Formalarını terleten ve oyunun hakkını veren takım oyuncularına ve ekibime teşekkür ediyorum. Çeyrek finale çıkan Süper Lig takımlarına başarılar diliyorum” dedi.

 

 

 


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR