ASAYİŞ

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu´ndan Alkol Açıklaması

Kızıltepe Devlet hastanesinden Çalınan ve sahte içki yapımında kullanıldığı iddia edilen Etil Alkol ile İlgili Açıklama geldi

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu´ndan  Alkol Açıklaması
29-07-2017 20:15

Mardin´in Kızıltepe İlçesi Devlet Hastanesinde görev yapa bir personelin, hastanede kullanılan etil alkolden sahte içki yapıp sattığı şeklindeki habere ilişkin Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumunca açıklama geldi.

       Medyada yer alan iddialara ilişkin Cumhuriyet Savcılığınca adli tahkikat, kurum tarafından da  idari soruşturma başlatıldığına dikkat çekilen açıklamada ?28.07.2017    tarihinde medyada yer alan, Mardin Kızıltepe Devlet Hastanesinden etil alkol alarak kaçak içki ürettikleri ve 1´i sağlık personeli 3 şüphelinin gözaltına alındığı iddialarına ilişkin aşağıdaki açıklamanın yapılmasına gerek görülmüştür.

Konu ile ilgili Mardin Kızıltepe Devlet Hastanesi yönetimi, adı geçen personelin çalıştığı birimi kontrol etmiş ve birime depodan çıkışı yapılan etil alkol miktarı ile birimdeki alkol miktarı arasında farklılıklar tespit etmiştir.

Olayla ilgili Mardin Kızıltepe Cumhuriyet Savcılığı tarafından adli tahkikat, Mardin Kamu Hastane Birliği Genel Sekreterliği tarafından ise idari soruşturma başlatılmış olup ayrıca Kurum Başkanlığımızca denetçi görevlendirilmiştir. Görevlendirilen denetçi tarafından başlatılan inceleme süratle sonuçlandırılarak, kişi hakkında gerekli işlemlerin yapılarak, sonucundan kamuoyuna bilgi verilecektir.? İfadelerine yer verildi.

 

 

 



Editor : HaberPanelim.com
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR