SPOR

TÜRKİYE ŞAMPİYONU MARDİN'DEN

Turnuvada Merit Grup Real Mardin sporcusu Nahide Nephan bütün rakiplerini yenerek Türkiye Şampiyonu oldu.

TÜRKİYE ŞAMPİYONU MARDİN'DEN
16-10-2023 08:12
16-10-2023 08:24
MARDİN

 

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafında düzenlenen Gençler Milli Takım Türkiye şampiyonası seçmeleri 13-15 Ekim 2023 tarihinde Konya’da  yapıldı. Turnuvada Real Mardin oyuncusu Nahide Nebhan şampiyonluk kupasınıaldı.

Milli Antrenör İzzettin Atasever; “Elazığ'da 30 Eylül -02 Ekim tarihlerinde yapılan Minikler bölge şampiyonasında Minik erkeklerimiz şampiyon, Minik kızlarımız final oynayarak 2. olmuşlardı, hemen ardından Konya'da Gençler Milli Takım seçmelerinde sporcumuz Nahide Nebhan Türkiye Şampiyonu olarak  Mardin Masa Tenisi sprocularını Türkiye'nin gündemine oturtu. Teknik ekibimizle çok iyi çalıştık , Mardin'imizi hakettiği yere getirmek için varımızı yoğunuzu ortaya koyup  en iyi şekilde temsil ettik. Gelecek hafta Türkiye Süper ligi başlayacak hem Bayanlarda hem erkeklerde Merit Grup Real Mardin Spor Kulübü olarak Mardin'imizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz” dedi.

 Minik sporcular. Genç sporcu Nahide Nebhanı örenk alarak yolarına devam edeceklerine inandığını belirten Atasever “büyük emekleri olan Teknik ekibimiz İbrahim Kalkan, Ayşegül Ünal, Mustafa Atasever , Halil İbrahim Gümüşe teşekkür ederim. Turnuvalara katılmamızda büyük destekleri olan Gençlik ve Spor il Müdürümüz  Beytullah Birlik'e ve ekibine Mardin Masa Tenisi ailesi adına çok teşekkür ediyoruz, Merit Grup Real Mardin Spor Kulübü Başkanımız  Zafer Karataş'a ve Yönetim Kuruluna Maddi ve manevi destekleri için ayrıca teşekkür ediyoruz, dedi.

Mardin Gençlik ve Spor İl Müdürü Beytullah Birlik ise; “İlimize bu güzel başarıları kazandıran Antrenör ve sporcularımızı gönülden kutluyorum, her zaman desteğimiz gençlerimiz ile birlikte olacaktır” dedi.


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR