GÜNDEM

İmsan Group Deprem Bölgesine Ücretsiz taşımacılık Yapıyor

Merkezi Mersin'de bulunan İmsan Gorup, her yerden deprem bölgesine ücretsiz taşımacılık yapıyor

İmsan Group Deprem Bölgesine Ücretsiz taşımacılık Yapıyor
10-02-2023 16:15
10-02-2023 16:38
MARDİN

 UND Yönetim Kurulu Üyesi  ve İmsan Group Yönetim Kurulu Başkanı Kerem İmrak, gönüllülük esasıyla, Türkiye genelinden gelen taleplere yetişmeye çalıştığını söyledi.

    İmsan Group Yönetim Kurulu Başkanı İmrak  “Ülkece büyük bir felaketten geçiyoruz. Enkazlar kalktıkça yitirdiğimiz her canımızın acısını katlanarak yaşıyoruz. Hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet yakınlarına sabır diliyoruz. Firma olarak depremin ilk saatlerinden itibaren gerek araçlarımız gerekse güvenilirliğine inandığımız ve yapılan yardımların yerine ulaştıracağına emin olduğumuz, üyesi olduğumuz derneklerimize yaptığımız bağışlarla dayanışmaya bir nebze katkı sunmaya çalışıyoruz. Biliyoruz ki bu felaketin yarattığı tahribat çok ağır ve toparlanması zaman alacaktır. Firma olarak yardım ve desteklerimiz kısa süreli değil yaralar sarılana kadar devam edecektir.

      Şunu da ifade etmeden geçemeyeceğiz. Ülkemizin her tarafından o kadar güzel yardım ve destek seferberliği görüyoruz duygulanmamak elde değil. Büyük zorluklar karşısında ayakta kalabilmiş bu ülkenin insanları olarak yine başaracağız. Beraber başaracağız. İyilik kazanacak. Dayanışma ile örülen insanlık kazanacak.” Şeklinde konuştu


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR