EĞİTİM

Üniversite Öğrencileri Emin Ellerde

Mardin Valisi Tuncay Akkoyun " Üniversite Öğrencilerimizin Barınma Başta Olmak Üzere Her Türlü İhtiyaçları Devletimiz Tarafından Karşılanmaktadır"

Üniversite Öğrencileri Emin Ellerde
05-09-2023 21:17
05-09-2023 21:19
MARDİN

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun Başkanlığında,  Akademik Yılı öncesi, öğrencilerin barınma ihtiyaçları başta olmak üzere eğitim öğretim yılının huzurlu ve güvenli geçmesi için mevcut durum ve ihtiyaçlar görüşüldü.

Valilik Dara Toplantı Salonunda Vali Akkoyun Başkanlığında yapılan toplantıda mevcut üniversite öğrencilerinin yurt ihtiyaçlarının karşılanması, yurtlarda ki beslenme başta olmak üzere öğrencilere  eksiksiz ve kaliteli hizmetlerin verilmesi, için durum değerlendirilmesi yapıldı. Öğrencilerin okula ulaşımlarının rahat ve sorunsuz yapılabilmesi için de çalışmalar gözden geçirildi.

Vali Tuncay Akkoyun  “Mardin Artuklu Üniversitemizde eğitim gören her bir öğrenci kardeşimizin başarıya giden yolda eğitim-öğretim alanları, barınma ve beslenme ihtiyaçları, ulaşım hizmetleri ve öğrencilerimizin ihtiyaç duyduğu her türlü hizmet en hızlı ve güvenli şekilde gerçekleştirilecektir. Öğrencilerimizin Mardin’imizde bulundukları süre boyunca huzurlu ve başarılı bir eğitim ortamının sağlanması için üniversitemiz başta olmak üzere tüm kurumlarımız faaliyetlerini özenle sürdürmektedir ve sürdürecektir. Yıl boyunca da öğrencilerimizin her türlü ihtiyaç ve talepleri devletimiz tarafından sağlanmaya devam edecektir.” İfadelerini kullandı

Valilik Dara Salonunda gerçekleştirilen toplantıya İl Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral İdris Tataroğlu, İl Emniyet Müdürü Cebrail Buğday, Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, Gençlik Spor İl Müdürü Beytullah Birlik ve Yurt Hizmetleri Müdürü Ümit Serçek katıldı.


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR