SPOR

Uzunköprü: Doğru oyuncuları seçiyoruz

Mardin 1969 Spor Teknik Direktörü Cevdet Uzunköprü, çok yüksek rakamların konuşulduğu bir ortam büyük bir titizlikle, doğru futbolcuları transfer ettiklerini söyledi.

Uzunköprü: Doğru oyuncuları seçiyoruz
01-07-2023 18:11
01-07-2023 18:13
MARDİN
2022-2023 sezonun namağlup şampiyon kapatarak 3. Lig’e yükselen Mardin 1969 Spor transfer çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor. Takımın transferi hakkında konuşan teknik patron Cevdet Uzunköprü, Kulüp Başkanı Rıdvan Aşar, yönetenime ve transfer komitesine öz verili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Cevdet Uzunköprü, “Transfer piyasasında çok yüksek rakamlar konuşuluyor. Başkanımız ve yönetimi çok büyük bir fedakarlık göstererek gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor.” dedi.
“Nokta futbolcular transfer ediyoruz”
Uzunköprü çok iyi bir takım kurduklarını vurgulayarak “2023-2024 sezon öncesi transferlerde çok titiz bir çalışmayla bu liglerin en iyi takımını oluşturmak için çabalıyoruz. Hedefe oynayan bir takım oluşturuyoruz. Bu takımı kurarken arkamızda büyük bir özveri gösteren başkanımız Rıdvan Aşar ve yönetim kurulumuzun büyük desteğini görüyoruz. Nokta futbolcular transfer ediyoruz. Takım yapmak bir sanattır. Mardin 1969 Spor transfer komitesi her oyuncuyu çok iyi araştırarak alıyor. Bu oyuncular profesyonel liglerde şampiyonluklar yaşamış futbolcular ve kendilerini kanıtlamış futbolcular. Transfer piyasası şu anda çok büyük paraların döndüğü bir ortamda yapılıyor. Takım yapılanması yaparken bu lige göre kendisini kanıtlamış futbolcular alıyoruz. Bütün Mardin 1969 Spor taraftarlarının içi rahat olsun. Doğru oyuncular transfer ediyoruz ve şuanda görüştüğümüz bir çok futbolcu var. Bu transferleri transfer komitesi ile birlikte yapıyoruz.” şeklinde konuştu.
Sahada koşan ve savaşan bir takım oluşturduklarını ifade eden Uzunköprü şunları söyledi: “İyi bir takım oluşturuyoruz ve transferlerini bu yönde yapıyoruz. Aldığımız ve alacağımız futbolcular karakterli, sahada koşan ve mücadele eden oyuncu grubu olacak. Takım olarak hem iç transferde hem de dış transferleri ile birlikte çok iyi bir takım oluşturuyoruz.  Aldığımız her oyuncuyu çok iyi biliyoruz ve çok iyi araştırarak alıyoruz. Transfer komitesi ligler bitiminden sonra üç aydır çok titiz bir çalışma içinde bu futbolcuları transfer ediyor. Mardin bu yıl sahada şampiyonluğa inanan bir takım görecek herkesin içi rahat olsun.”

Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR