GÜNDEM

Vali Demirtaş, “Dargeçit’te Asayiş emin ellerde”

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, hafta sonu ziyaretlerine devam ederek incelemelerini sürdürüyor.

 Vali Demirtaş, “Dargeçit’te Asayiş emin ellerde”
16-01-2022 18:15
16-01-2022 18:24
MARDİN

Mardin’in Dargeçit İlçe Kaymakamlığı ve  Ilısu Jandarma Komando Tabur Komutanlığı’nı ziyaret eden  Vali Demirtaş, bölgenin güvenliğinden sorumlu Mehmetçik ile bir araya geldi.

        Vali Demirtaş, tarihi ve doğal güzellikleri ile dillerin ve dinlerin ortak noktası olan Mardin’in terörle mücadele, eğitim, tarım, ticaret ve turizmde elde ettiği başarıları değerlendirdi.

           Ilısu Prof. Dr. Veysel Eroğlu Barajı ve Hidroelektrik Santralinin önemine de dikkat çeken Vali Demirtaş,” Ilısu barajımız hem ekonomimize ciddi katkılar sağlayacak hem de enerji üretimi konusunda bölgeye çok büyük fayda sağlayacak” dedi.

       Daha sonra Nusaybin ilçesine geçen Vali Demirtaş, Türkiye Petrolleri tarafından sondaj çalışmaları devam eden alanı gezdi  yetkililerden bilgi aldı.

           Mardin Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Şube Müdürlüğü Hayvan Hastanesinde de incelmelerde bulunan   ve sokak hayvanlarının devam eden bakımı ve tedavileri hakkında görevlilerden bilgi alan Vali Demirtaş, Artuklu ilçesi tarihi birinci cadde esnaflarını ziyaret ederek sohbet etti ve sorunlarını dinledi.

 

 

 

 

 

 

 


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR