SPOR

Vali Demirtaş, Görev Başındaki Personelin Yeni Yılını Kutladı

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, yılbaşı akşamı görev başında olan kamu görevlilerini ziyaret ederek, çalışmalarında kolaylıklar dileyip, yeni yıllarını kutladı.

Vali Demirtaş, Görev Başındaki Personelin Yeni Yılını Kutladı
01-01-2022 12:34
01-01-2022 12:36
MARDİN

Vali Demirtaş, beraberindeki İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Servet Yeğit ve Artuklu Kaymakamı Mesut Tabakcıoğlu ile kentin çeşitli bölgelerindeki görev yapan kurum personelini ziyaret etti ve yeni yıllarını kutladı.

Vali Demirtaş, Artuklu Polis Merkezi Amirliği ziyaretinde mesai mefhumu gözetmeden çalışan polis memurlar ile hazırlanan yeni yıl pastasını keserek yeni yıllarını kutladı.

Kabala Mahallesinde Jandarma karakolunu, Ömerli İlçesinde Hop Geçidi mevkisindeki nöbet kulübesinde görevli güvenlik korucuları ve jandarma ve polis ekiplerinin yol kontrol ve uygulama noktalarını da ziyaret eden Demirtaş, güvenlik güçlerinin yeni yılını kutlayarak alınan tedbirleri yerinde denetleyip, görevlerinde kolaylıklar diledi.



Huzur içerisinde bir yılın geçtiğini belirten Vali Demirtaş, “Bütün, vatandaşlarımızın yeni yıllarını tebrik ediyorum. Çok şükür bir yılı huzur içerisinde geride bıraktık. Dünyanın her tarafında olduğu gibi ülkemizde de pandemi ile iki yıldan beri mücadele ediyoruz. Hakikatten Sağlık kuruluşlarımız, emniyetimiz, jandarmamız büyük bir duyarlılık gösterdiler. Çok şükür burada çok az bir sıkıntıyı geride bıraktık. Burada tabi vatandaşlarımızı kaybettik. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet diliyorum, Ailelerine başsağlığı diliyorum. Rahatsızlığı devam edenlere de acil şifalar diliyorum.” dedi.

Vatandaşların huzur içerisinde yeni yıla girmesi için1400'e yakın polis ve jandarmanın görev başında olduğunu söyleyen Demirtaş, “Bugün, Emniyet ve Jandarma olmak üzere İtfaiye, 112, Sağlık teşkilatı herkes görevinin başında. Yaklaşık 1400'e yakın Polis ve Jandarmamız görev başında. Huzur içerisinde vatandaşlarımızın yeni yıla girmesi için büyük bir mücadele veriyorlar.Emniyetimizi, Jandarmamızı, İtfaiyemizi, Sağlık kuruluşlarımızı ve 112'deki çalışanlar personellerimizin yeni yılbaşlarını kutluyoruz. Tüm vatandaşlarımızın yeni yıllarını tebrik ediyorum. İnşallah yeni yıl bize huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum. Özellikle 2022 yılında da Emniyet ve Jandarmamız başta olmak üzere huzurlu bir kent olmak için elimizden gelen tüm gayretleri göstereceğiz. Operasyonlarımız, devam edecek. kesinlikle bir tane terörist dahi ilimizde barındırmak istemiyoruz.” diye konuştu.
Demirtaş, daha sonra, Mardin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığında itfaiye erleri ile 112 Acil Çağrı Merkezi çalışanlarının yeni yılını kutladıktan sonra ziyaretlerini tamamladı.

 


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR