YAŞAM

Vali Demirtaş: “Su sorununu ortadan kaldırmak istiyoruz”

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş’ın başkanlığında gerçekleşen Mardin Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü (MARSU) haftalık değerlendirme toplantısında vatandaşlardan gelen talepler ve sahadaki çalışmalar ele alındı.

Vali Demirtaş: “Su sorununu ortadan kaldırmak istiyoruz”
30-09-2021 14:11
30-09-2021 14:13
MARDİN

Toplantıya, Vali Demirtaş’ın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Süzen, MARSU Genel Müdür Vekili Mehmet Songur ve Daire Başkanları katıldı.

Vali ve Büyükşehir Belediyesi Mahmut Demirtaş, yatırım programı kapsamında alt yapı çalışmalarına hızla devam ettiklerini dile getirerek vatandaşlardan gelen talepleri de öncelikli hizmet olarak gördüklerini kaydetti.

Artuklu ilçesinin içmesuyu ihtiyacını karşılamak amacıyla belediyenin öz kaynaklarıyla farklı noktalarda sondaj çalışmaları gerçekleştirdiklerini söyleyen Vali Demirtaş, “Şehrimizin en büyük problemlerinden biri olan içmesuyu sorununu ortadan kaldırmak en büyük hedeflerimizden biridir. Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımıza kesintisiz bir su sağlamak bizim görevimizdir. Bu görevimizin bilincinde olarak özellikle Artuklu ilçemizin su ihtiyacı için daha önce farklı noktalarda sondaj çalışmaları gerçekleştirerek bir nebzede olsa rahatlama sağladık. MARSU’daki mesai arkadaşlarımızın ve teknik ekiplerimizin yaptıkları çalışmalarla su rezervi bakımından zengin olduğu tespit edilen 3 farklı noktada daha kendi öz kaynaklarımız ile sondaj çalışması yapacağız. Su sorunu olmayan bir şehir için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz.” dedi.

Toplantı, vatandaşlardan gelen taleplerin ve sahada devam eden çalışmaların değerlendirilmesinin ardından sona erdi.


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR