YAŞAM

Vali Demirtaş Yeni Yılı Hastalar ve Görevlilerle Geçirdi

Vali Demirtaş, Yılbaşında; Hastalar ve Görev başındaki Asker, Polisler, sağlık çalışanları, itfaiye ve çağrı merkezlerinde görev yapanları ziyaret etti, yeni yıllarını kutladı.

 Vali Demirtaş Yeni Yılı Hastalar ve Görevlilerle Geçirdi
01-01-2023 08:23
01-01-2023 08:29
MARDİN

Vali Demirtaş, Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki Hastaları ziyaret etti,  görev başındaki polis ve askerleri ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.

         Yeni yıla saatler kala Vali Demirtaş, il Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü önündeki polis uygulama noktasını ziyaret ederek alınan tedbirleri denetledi, görev yapan personelin ve araçlarıyla seyahat eden vatandaşların yeni yılını kutladı.

        Ardından, Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi olan Vali Demirtaş, sağlık çalışanlarının yeni yıllarını kutladıktan sonra hastanede tedavi gören hastaları da ziyaret ederek  şifa diledi, yeni yılın sağlık ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.

         Jandarma uygulama noktasına giden Vali Demirtaş,  alınan tedbirleri yerinde gördü, görevli personelin yeni yılını tebrik ederek kolaylıklar diledi.

      112 Acil Çağrı Merkezine geçen Vali Demirtaş, acil çağrıları karşılayan personelin yeni yılını kutladı.         Ziyaretlerine, Artuklu Polis Merkezi Amirliği ziyareti ile devam eden Vali Demirtaş,  çalışan polislerin yeni yılını kutladı.

           Ardından Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına ziyarette bulunan Vali Demirtaş, itfaiye erlerinin yeni yıllarını kutlayarak görevlerinde başarı dileğinde bulundu.

        Vali Demirtaş, Kabala Jandarma Karakolunu, Ömerli ilçesinde Hop Geçidi mevkiindeki nöbet kulübesinde görevli güvenlik korucuları ve Artuklu – Kabala yolu üzerindeki polis uygulama noktasını ziyaret ederek hem güvenlik tedbirlerini kontrol etti hem de 24 saat esasına göre görev yapan güvenlik güçlerinin yeni yılını kutladı.

          Ziyaretlerin ardından gazetecilere bir açıklama yapan Vali Demirtaş, bir yılı huzur içinde geride bıraktıklarını anımsatarak İl genelinde alınan tedbirlerle huzurlu bir gün geçirdiklerini kaydetti.

            1200’e yakın polis ve jandarma ekibiyle birlikte kentin her tarafında, 72 polis ve jandarma noktasında güvenliği sağladıklarını belirten Vali Demirtaş, şunları söyledi:

“2022 yılı huzurun hakim olduğu bir yıl oldu. İnşallah 2023 yılında Türkiye Yüzyıl’ında da huzurlu ve güvenli bir il olacağız. 2022 yılının hem tarımda hem de turizmde bizim açımızdan bereketli geçtiğini düşünüyoruz. 2023 yılında tarımda, turizmde ve sanayide bölgenin parlayan yıldızı olacağımızı düşünüyorum. Bugün 1200’e yakın polis ve jandarma ekiplerimizle birlikte ilimizin her tarafında, 72 polis ve jandarma noktamızda güvenliği sağlıyoruz. Bugüne kadar ciddi anlamda bir sıkıntımız olmadı, bundan sonra da olacağını düşünmüyoruz. Buradan kadim şehir Mardin’in ve tüm ülkemizin yeni yılını tebrik ediyoruz”

Vali Demirtaş’a İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral İdris Tataroğlu, Artuklu Kaymakamı Mesut Tabakcıoğlu İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut eşlik etti.

 


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR