SPOR

Vali, Sağlıkspor Kadın Hentbol Takımını Tebrik etti

Türkiye Kadın Hentbol 1.Lig´inde oynayan Mardin 1947 Sağlıkspor Kadın Hentbol Takımı, Vali Mustafa Yaman´ı makamında ziyaret etti.

Vali, Sağlıkspor Kadın Hentbol Takımını Tebrik etti
01-10-2019 16:36

       Mardin 1947 Sağlıkspor Kadın Hentbol Takımı, Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman´ı makamında ziyaret etti. Vali Yaman, Polatlı deplasmanında galip gelen hentbolcuları tebrik etti. Ziyarette, Sağlıkspor Hentbol Şube Sorumlusu Erdal Kürşat, Kulüp Başkan Yardımcısı Mehmet Pekince, Teknik Direktör Ali Rıza Yeşil ve hentbolcu lar hazır bulundu.

      Vali Yaman, Mardin´in  Kadın Hentbol takımları ve başarı alanında, hentbol camiasında anıldığına dikkat çekti.Vali Yaman ?Mardin´de, Kadın Hentbol,Basketbol ve Voleybol takımların oldukça güçlü. Kadın Sportif alanlarda yerlerini almaları, şehirler için prestij, kadınların söz sahibi olmaları noktasında önemlidir. Mardin Kadın Hentbol sporunda,  camiada adından söz ettirmeye başladı. Tüm takımlara başarılar diliyorum. Gençlerin spor sahalarına çekilmesi, bir çok kötülükten kurtulmalarına vesile olur. Deplasmandan aldığınız galibiyetin iyi bir başlangıç oldu. Tebrik ediyorum? dedi.

      Mardin 1947 Sağlıkspor Kulüp Başkanı Mehmet Çelik, lig´e sağlam bir başlangıç yaptıklarını belirterek, Vali Yaman´ın spor ve sporculara verdiği destekten dolayı teşekkür etti.



Editor : HaberPanelim.com
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR