EĞİTİM

Valilikte Sınav Toplantısı

Vali Demirtaş Başkanlığında YKS Tedbirleri Toplantısı Yapıldı

Valilikte Sınav Toplantısı
14-06-2022 16:40
14-06-2022 16:44
MARDİN

     Mardin Valiliği İl Genelinde yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı için alınması gereken önlemleri masaya yatırdı.

         18 ve 19 Haziran 2022’de yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı için alınacak tedbirlerin görüşüldüğü bir toplantı gerçekleştirildi.

       Mardin Valiliği Dara salonunda Vali Demirtaş başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda ÖSYM yetkilileri bilgilendirme amaçlı bir sunum yaptı.

Mardin’de Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın huzurlu ve güvenli bir şekilde gerçekleşmesi için alınması gereken tedbirler ile alakalı ilgili kişiler öneri ve taleplerini dile getirdi.

 110 binada ve 3 oturumda yaklaşık 50 Bin öğrencinin sınava gireceği Mardin’de trafik ve ulaşım başta olmak üzere birçok konu detaylıca ele alındı.

Vali Mahmut Demirtaş toplantıya katılan tüm kurum yetkililerine sınavın huzurlu ve güvenli bir şekilde gerçekleşmesi için gerekli talimatları iletti.

Vali Demirtaş, İnşallah önümüzdeki hafta sonu tüm birimler üstüne düşeni fazlasıyla yapacak ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız gönül rahatlığıyla sınavlarına girecektir. Bunun için ilgili ve yetkili tüm kurumlarımız ile berber bugün burada istişare toplantımızı yaptık. Hayırlı olmasını diliyorum diye konuştu

 

 


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR