Yaman, birimleri ziyaret etti

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, birimleri ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yaman, birimleri ziyaret etti
04-09-2019 07:00

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, Büyükşehir Belediyesi´nin kurmuş olduğu birimlerde incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Yaman, Sosyal İşler Daire Başkanlığı´na bağlanarak yeniden çalışmalarına başlayan mardinmasa birimini ziyaret ederek mekanda incelemelerde bulundu. Yaman, mardinmasanın devam eden ve yeni projeleri hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Kadın ve Gençlik Hizmetleri Daire Başkanlığı´na bağlı Gençlik Merkezi´ni ziyaret ederek gençlerle bir araya gelen Yaman, Gençlik Merkezi´nin gençlere yönelik yeni projeleri hakkında bilgi aldı. Gençler, çalışanlar ve yetkililerle toplu fotoğraf çektirdi.

Yaman, son olarak Bilgi Kültür ve Tanıtım Merkezi, Amber Satış Mağazası, Kültür Kafe´ ve Kültür Türizm Daire Başkanlığı´nı ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların ilgisiyle karşılaşan Yaman, kendileriyle fotoğraf çekti.



Editor : HaberPanelim.com
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR